ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2018 | 06:30

Θηλυπρεπής άντρας που δεν είναι γκέι

Ρε παιδιά πως γίνεται κάποιος που γενικά είναι στρέιτ αλλά του ξεφεύγει μια στο τόσο ένα σπάσιμο καρπού να είναι σχεσάκιας σερί επί σειρά ετών με κοπέλες. Δηλαδή πως καυλώνει μια κοπέλα με έναν τύπο 2 μέτρα που δεν έχει καθαρά και μόνο αντρικές κινήσεις; Επίσης όταν κάποιος αδερφίζει δεν το αντιλαμβάνεται ο ίδιος; Κάπου διάβασα πως οι γυναίκες με αρσενική ενέργεια τραβάνε τέτοιους άνδρες. Ίσως αν ισχύει αυτό να με προσέγγισε αυτό το παιδί επειδή είμαι χύμα και δυναμική. Του έδωσα μια ευκαιρία γιατί με ερωτεύτηκε και με κυνήγησε πολύ και κατα τ'άλλα στρέιτ είναι. Είναι πολύ αγαπούλης, συναισθηματικός, σέβεται κλπ. Παιδιά στο σεξ ήταν το πουλάκι τσίου και δεν ένιωσα τίποτα απολύτως ούτε καύλωσα... Δεν έπρεπε να δώσω ευκαιρία αλλά κοίταξα ψυχικά χαρίσματα η βαριόμοιρη κι έπεσα στην παγίδα του καλού παιδιού... Οι δυναμικές γυναίκες, θέλουμε άντρες να μας βγάζουν εμας τη θηλυκότητά μας. ΑΡΣΕΝΙΚΑ... Θέλω απόψεις...
8
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι όλοι οι άντρες πούτσα-μπάλα και καράτε.Αυτόν που θες εσύ θα τον βρεις την Κυριακή στο γήπεδο και τις καθημερινές στο προπατζίδικο να παίζει στοίχημα.
Οσους "θηλυπρεπεις" straight ανδρες ξερω οντως ειναι σχεσακηδες και συνηθως αποτυχημενοι κιολας (υπο την εννοια του οτι οι κοπελες αργα η γρηγορα τους παρατανε επειδη δεν βγαζουν "ανδριλα"). Απο την αλλη ξερω "αρρενωπους" gay που εχουν(ανεπιθυμητη για αυτους προφανως) περαση στις γυναικες. Το καλυτερο παραδειγμα ειναι ενας φιλος μου ειναι bisexual, φαινεται ομως γκει απο τις κινησεις του. Καημο το εχει ο τυπος που δεν εχει κανει ποτε κατι με γυναικα αν και θελει, ανδρες δεν εχει προβλημα να ελκυει.
Δεν έπρεπε να δώσω ευκαιρία αλλά κοίταξα ψυχικά χαρίσματα η βαριόμοιρη κι έπεσα στην παγίδα του καλού παιδιού... Πηγή: www.lifo.gr''Φοβερή παγίδα''.Λοιπόν, σου προτείνω να δεις το ντοκιμαντέρ '' Golden Dawn Girls''.Εκεί θα βρεις τις καινούριες σου φίλες, που έχουν τις ίδιες σκέψεις κι επιθυμίες με σένα.Προσέγγισέ τες και πες τους να σου γνωρίσουν τα ''αρσενικά'' που θες.
Η ανθρώπινη παρατήρηση δείχνει ότι όλα γίνονται. Και αρρενωπότατοι gay και θηλυκίζοντες straight, κι απ'όλα. Άλλο πράγμα η σεξουαλική κατεύθυνση, άλλο πράγμα η συμπεριφορά, άλλο πράγμα η ταυτότητα φύλου, άλλο πράγμα η εκλογίκευση, άλλο πράγμα το ένστικτο. Βασικά εγώ άλλο θέλω να σχολιάσω. ΟΛΕΣ οι γυναίκες που λένε με παράπονο και καύλα στο μάτι ότι θέλουν "πραγματικά αρσενικά" και Κούρκουλους (μπλιαχ) και Βόγληδες (α χά) στην πραγματικότητα αυτό που εννοούν και δεν το έχουν καν καλοσυνειδητοποιήσει κι οι ίδιες μέσα τους, επειδή πρόκειται για μεγάλο ταμπού στη εποχή μας, είναι ότι έχουν υποτακτικές τάσεις. Θέλουν ο άλλος να τις βάλει κάτω και να τις...απ'αυτό. Είναι επακριβώς κι ο λόγος που δεν έχουν πέραση "τα καλά παιδιά" (ευγενικά, σεβαστικά, με προσοχή) αλλά "τα κακά". Μπερδεύουμε τις λέξεις και τους μπερδεύουμε. Άπαξ και συνειδητοποιηθούν απενοχοποιημένα όλα αυτά (εφόσον κάτι είναι συναινετικό, δεν είναι απαξιωτικό) τότε όλα τα υπόλοιπα ξεκαθαρίζουν.
Γυναίκες με αρσενική ενέργεια.... γυναικες με αρσενική ενέργεια....Πάνω που λέω ότι τα έχω ακούσει όλα, τσουπ.... κάποιος κάτι λέει/κάνει/γράφει και μένω παγωτό.
Scroll to top icon