ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2018 | 16:56

..

Φοβάμαι πως πηγαίνοντας στον ψυχολόγο, όταν αρχίσω να του μιλάω θα βάλω τα κλάμματα.. θα είναι αρκετά περίεργο ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω έκλαιγα κάθε φορά σχεδόν και όταν δεν έκλαιγα το σχολίαζα και γελούσα. Σαν να ξαλαρφωνα ένα πράγμα. Έτσι μου έβγαινε. Πάντως μη το σκέφτεσαι, γι αυτό πας, για να βρεις τους λόγους που σε κάνουν να αισθάνεσαι έτσι.
Πού να δεις πόσο θα κλάψεις όταν ακούσεις για το πενηντάευρο που πρέπει να σκας για κάθε συνεδρία. Για να σου πει ''η ζωή είναι μπροστά σου'', ''θάρρος'', ''οπλίσου με υπομονή'' ''αγάπησε τον εαυτό σου'', ''τόλμησε και διεκδίκησε'' ''μη ντρέπεσαι να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου'', ''μη διστάζεις'', ''μην καταπατάς τα όριά σου και διεκδίκησε ίσες ευκαιρίες με τους άλλους'', ''μην αφήνεις τους άλλους να σε πληγώνουν, πάτα γερά στα πόδια σου και ύψωσε το ανάστημά σου όταν πάνε να σου πουν κάτι αρνητικό'' κι άλλες χαρούμενες παρλαπίπες με σχεδόν κανένα πρακτικό αντίκρισμα στην καθημερινότητα.(Σημείωση: Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίας).Από εκεί και πέρα, κλάψε, κανένα πρόβλημα. Θα σε παρηγορήσει αμέσως, μη ντραπείς.
Μη ντρέπεσαι για τα δάκρυα σου όπως δεν θα ντρεπόσουν για το γελιο σου/τη χαρά σου.Όλα είναι ανθρώπινα συναισθηματα και φαντάζομαι πως οι ψυχολόγοι είναι εξοικειωμένοι με τα κλάματα.
Scroll to top icon