ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2018 | 17:09

Σερβιτωραιος ♡

Γειααα σας! Ειμαι 19 χρονών και μου αρέσει πολυυ ενας σερβιτόρος σε μια καινούργια καφετέρια που εχω πάει 3-4 φορες..Ειναι γενικά πολυ ευγενικός και πάντα χαμογελαστός.Οταν έρχεται στο τραπέζι με καρφώνει μεσα στα ματια και μου χαμογελάει τοοσο γλυκα και γενικά απευθύνεται σε εμένα..Επίσης σε άκυρες στιγμες που μπορει να περνάει ή να ειναι μεσα απο την μπαρα ανταλλάσσουμε βλέμματα και χαμόγελα..Εγω ανταποδίδω το χαμόγελο αλλα ειμαι πολυ ντροπαλή για να ανοίξω συζήτηση..θελω να τον προσεγγίσω αλλα δεν θελω να φανώ λυσσαρα..οποτε δεν ξερω τον τροπο..Αν ήθελε δεν θα προσέγγιζε εκείνος? Παίζει να το κανει επειδή είναι καινούργιο το μαγαζί και θέλει να τραβήξει κόσμο? Βοηθήστε γιατί χανόμαστεεε!!Καθε συμβουλή θα βοηθούσε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πως να σε προσεγγισει ο σερβιτορος εν ωρα εργασιας, σοβαρεψου. Ενοειται πως υπαλληλοι σε αυτα τα μερη επιβαλεται να ειναι παντα χαμογελαστοι και επικοινωνιακοι προς τους πελατες.
Scroll to top icon