ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2018 | 10:59

Υπάρχουν πραγματικά ελεύθερες;

Κάθομαι και διαβάζω στο διαδίκτυο για μοναξιά, και ότι υπάρχουν άπειρες γυναίκες μόνες που δεν μπορούν να βρούνε άντρα και κλαίγονται, και βλέπω στην πραγματικά ζωή πως γυναίκα μόνη δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Γυρίζω ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή μου λόγω δουλειάς, γνωρίζω γυναίκες, όλες έχουν άντρα, αρραβωνιαστικό, μόνιμη σχέση. Ακόμη και ''άσχημες'' γυναίκες ή ''υποδεέστερες'' για κάποιον, έχουν τη σχέση τους και είναι μία χαρά, και μπράβο τους και καλά να είναι. Άντρες ελεύθερους, χρόνια ελεύθερους χωρίς γυναίκα να βολοδέρνουν, ξέρω αρκετούς. Πού είναι όλες αυτές οι ατέλειωτες αριθμητικά ελεύθερες που είναι δυστυχισμένες και δεν μπορούν να βρούνε άντρα; ποιος δουλεύει ποιον σε αυτή τη χώρα;
18
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν και ελεύθερες γυναίκες. Είναι αυτές που συναντάς μόνες στο δρόμο και είναι σιωπηλές, δεν παίζει το μάτι τους, δεν κοιτούν δεξιά-αριστερά, δεν φλερτάρουν οπότε δεν μπορείς να ξέρεις εσύ αν είναι ελεύθερες ή όχι.Αλλά είναι απλώς ντροπαλές.Ακόμα περισσότερο υπάρχουν ελεύθερες που κλείνονται στο σπίτι, δε βγαίνουν οπότε δεν τις βρίσκεις πουθενά.Υπάρχουν κι ελεύθερες γυναίκες κι ελεύθεροι άντρες.Που όμως δεν πλησιάζονται. Οπότε, πώς να ξέρει ο άλλος ή η άλλη ότι δεν...Αν το κρατάς μέσα σου, απλώς ξεμένεις ελεύθερος για χρόνια και δεν το ξέρει κανείς. Όπως εγώ που είμαι έξι χρόνια μόνος και δεν το έχω πει ούτε σε έναν και μοναδικό φίλο που έχω (γιατί δεν είναι κουτσομπόλης, είναι γαμάτος και δεν συζητάμε για τα ερωτικά μας).Οπότε εκεί έξω καμία δεν ξέρει πως είμαι ελεύθερος.Το ίδιο συμβαίνει και με ελεύθερες γυναίκες που δεν δείχνουν αν είναι ελεύθερες ή όχι.Τόσο απλά.
Οσες ελευθερες και απελπισμενες δεν ξερεις εσυ, ξερω εγω μου φαινεται. Ολες τους εχουν καποιον που τις θελει αλλα αυτες τον αγνοουν και προτιμουν να μου κλαιγονται ολη την ωρα πως δεν βρισκουν ανδρα. Ανδρας για αυτες σημαινει πολυ εμφανισημος ανδρας , γοητευτικος ανδρας, καλλιεργημενος ανδρας, καταξιωμενος ανδρας και αλλα τετοια πολλα φουσκωμενα θελω. Κανεις με αυτα τα προσοντα δεν προκειται να τις κοιταξει φυσικα.
Γελιέσαι πλάνη οικτρά. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. Είμαι μία από αυτές τις ελεύθερες νέες γυναίκες που δεν κλαίγεται επειδή δεν έχει άντρα. Η απελπισία πάντα με απωθούσε. Και φυσικά θέλω έναν καινούργιο άνθρωπο να γνωρίσω, όταν θα όμως νιώσω έτοιμη και κλείσουν οι πληγές. Μάλλον εσύ μας δουλεύεις με όλες αυτές τις γενικεύσεις που κάνεις που είναι τελείως άκυρες. Αυτό διότι δεν γίνεται να είσαι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών να ξέρεις τι γίνεται σε κάθε μεριά της Ελλάδας όπως και σε κάθε καρδιά.
Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπική μου άποψη είναι πως οι γυναίκες που κλαίγονται παραμένουν "ελεύθερες" για αυτόν ακριβώς τον λόγο.. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες...
Πιθανά σενάρια:1.οι ελεύθερες δεν κυκλοφορούν μόνες για να μην τις κακοχαρακτηρίσουν2.οι δεσμευμένες που τους ζητούν γνωριμία με ελεύθερη θεωρούν τον υποψήφιο χειρότερο κι από την πανούκλα και δεν του συστήνουν καμμία (εκτός αν έχουν κάποια που την εχθρεύονται θανάσιμα)3.οι ελεύθερες που τους την πέφτουν θεωρούν ότι ο συντομότερος τρόπος για να διακόψουν το πέσιμο που δεν επιθυμούν είναι να επικαλεστούν την εξουσία ενός άλλου άντρα πάνω τους ("sorry, είμαι παντρεμένη/δεσμευμένη/λογοδοσμένη). Το #3 έχει πειραματικά επιβεβαιωθεί σε συγκεκριμένη ανάρτηση αδερφού ιστότοπου όπου πάμπολλες ομολόγησαν ότι κάνουν αυτό ακριβώς. Το #1 επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από τις εξομολογήσεις εδώ μέσα. Όσο για το #2 νομίζω είναι τόσο λογικοφανές που σίγουρα θα συμβαίνει.
Στις εύστοχες παρατηρήσεις σου θα σημειώσω τα εξής:-Για το 2: ενίοτε οι δεσμευμένες δεν γνωρίζουν όταν κάποιον τον θεωρούν ''καλύτερο'' από αυτόν που έχουν οι ίδιες.-Για το 3: λόγω επαγγελματικού κύκλου, έχω ζήσει το ακριβώς αντίθετο, δλδ δεσμευμένες να δηλώνουν ελεύθερες ώστε να κάνουν ''τα γλυκά μάτια'' δεξιά και αριστερά για να κάνουν τη δουλίτσα τους.
Χα, κι αυτά που λες παίζουν ενίοτε. Δεν το αποκλείω καθόλου!Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι συχνά ψεύδονται άντρες-γυναίκες για την δέσμευση που έχουν/δεν έχουν προς ίδιον όφελος.
Έχει ξαναγραφτεί τέτοια εξομολόγηση. Πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι μόνοι και των δύο φύλων όσο και να σας εκπλήσσει μερικούς. Το ότι ο περίγυρός σας αποτελείται από δεσμευμένες γυναίκες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γυναίκες μόνες εκεί έξω. Πραγματικά ελεύθερες. Συμφωνώ ότι κάποιες φορές είναι ελεύθερες επειδή έχουν υψηλά στανταρ και είναι επιλεκτικές, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon