ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2018 | 16:51

Ηλιοστάλαχτη

Καλησπέρα. Θυμάστε πως σας είχα πει πως σ' ένα μέρος που συχνάζω δούλευε μια πανέμορφη κοπέλα, μια γλυκύτατη πανέμορφη με το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει να σχηματίζεται σε γυναικείο πρόσωπο;Σας είχα πει σε προηγούμενη εξομολόγηση πριν καιρό πως την βάφτισα μέσα μου Ηλιοστάλαχτη επειδή δεν ξέρω το όνομά της.Κι είναι σίγουρα η ομορφότερη εργαζόμενη του χώρου.Λοιπόν πλέον δεν συχνάζω στο συγκεκριμένο μέρος αλλά πάω πού και πού. Και την ξαναείδα. Ηλιοστάλαχτη είσαι κούκλα, μια γλύκα και με το καινούριο σου outfit. Αλλά ντρέπομαι, τι να πάω να της πω; Γειά σου, πώς σε λένε, είσαι πολύ όμορφη; Δεν είμαστε παιδιά πλέον.Ντρέπομαι.Είμαι πολύ φλώρος εκ γενετής, η ντροπή του ανθρώπινου γένους.Αλλά η Ηλιοστάλαχτη είναι πανέμορφη.Και με ένα γλυκύτατο, ντροπαλό χαμόγελο.Της εύχομαι πάντα να είναι καλά.Και λευτεριά στους έρωτες που κρατάμε μέσα μας!
5
 
 
 
 
σχόλια
Να πας. Μου αρεσε πολύ το πως περιεγραψες την κοπελα. Καθε κοπελα θα ηθελε καποιος να την θεωρεί τόσο ομορφη, επομένως να πας και της πεις την αληθεια, οτι το σκεφτοσουν δηλαδη καιρό να της μιλησεις γιατι σε έχει γοητευσει.
Αμα δεν σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελετα μαι φρεντ. Φυσικά και να πας να της μιλήσεις.ΜΟΝΟ έτσι γίνεται. Και αν σεν πετύχει μην το βάλεις κάτω. Είτε αλλη ειτε με αυτήν καπου θα κάτσει η μπίλια. Μονο έτσι!
Scroll to top icon