ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2018 | 00:29

Πανελληνιες και σχετικα ζωη

Γεια σας ειμαι 18 χρονων και τον περασμενο ιουνιο εδωσα πανελληνιες απο θεωρητικη και εγραψα καπου στα 9.400.Δεν περασα καπου ετσι και αλλιως διαβαζα αλλα οχι πολυ φετος ξαναδινω και εχω αγχος διαβαζω και τα παω καλα μεχρι στιγμης αλλα νιωθω οτι ζηλευω καποιους που εχουν περασει σε σχολες και λεω γιατι να μην ειχα περασει και γω σε μια σχολη φετος.Γενικα εχω μια ταση ηττοπαθειας και ειδικοτερα δεν εχω αυτοπεποιθηση δεν νιωθω καλα με τον εαυτο μου και φοβαμαι πως αν δεν περασω δεν θα γινει τιποτα καλο στην ζωη και αυτο με εμποδιζει πολλες φορες να μην σκεφτομαι καθαρα και νιωθω ακομη χειροτερα χωρις συναισθηματα και συνεχεια εχω αγχος και δεν νιωθω τιποτα τιποτα καθολου.Επισης εχω στο μυαλο μου να βρω κοπελα γενικα ειμαι ωραιο παιδι και εφτασα να φασωσω κοπελα στην δευτερη λυκειου για πρωτη φορα.Ετσι απο τοτε δεν εχω κοπελα και στεναχωριεμαι ακομη περισσοτερο,γιατι πιστευω πως αν βρω κοπελα μπορει να με ωθησει να σκεφτομαι τα πραγματα διαφορετικα.Τελος θελω να πω πως ειχα 4 φιλους και γενικα αλλους απο αθληματα ,φροντηστηριο αλλα ο ενας απο τους φιλους μου εφυγε αυστραλια ο αλλος ειναι εδω αλλα δεν πολυβγαινουμε γιατι ξαναδινει και αυτος απο την ιδια κατευθυνση και εχω μεινει μονο με τον εναν νομιζω πως θα παθω καταθλιψη.Επισης φοβαμαι πως αν δεν περασω παλι του χρονου δεν θα με θελει κανεις για παρεα και πως αν συναντησω καποιους φιλους σε κανα ιεκ η κατι αλλο δεν θα ειναι καλα παιδια η δεν θα αντιπροσωπευουν την κουλτουρα μου.Το ιδιο πιστευω και για τις κοπελες πως αμα δεν βρω καμια φετος οι αλλες θα ειναι λατι μπασκλασουρες και σκυλουδες και δεν θα μου αρεσουν ενω εμενα μου αρεσουν οι ρομαντικες κοπελες η ολιγον χιπισες που κανουν σκειτ και ολα αυτα επεοδη εκανα και γω και γενικα πιστευω πως ουτε οι φιλες μου που ειναι και φιλες τις αδελφης μου δεν θα με θελουν πυτε για φιλο.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,?
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομίζω πως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. 9400 και να διάβαζες κιολα μου ακούγεται πολύ κακο, αν και εγώ ήμουν θετική. εγώ αν έγραφα 9400 νομίζω πως θα πήγαινα σεφ σε ΙΕΚ (σε 3 χρόνια απο τώρα δουλειά), αφου γουστάρω μαγειρική και απο ότι φαίνεται δεν πιάνω ούτε βαση στις πανελλήνιες (είτε γιατι δεν τα πιάνω γρήγορα - έιτε λόγω τυχης - είτε λόγω άγχους - είτε επειδή δεν μπορώ να εκφρασω αυτα που διάβασα - ίσως και όλα μαζι). Το να μην γράψεις στης πανελλήνιες δεν είναι ήττα. Ήττα είναι να επιμένεις σε κάτι που σε κάνει στάσιμο ή παθητικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon