ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2018 | 22:12

Απελπισμενη

Ειμαι 25 χρονων κ ειμαι σε μια φαση της ζωης μου που εχω απελπιστει πραγματικα δεν ειμαι πια ο εαυτος μου Νιωθω οτι χανω τα καλυτερα μ χρονια μες στην μιζερια, οτι δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα που θα θελα κ φρικαρω. Οι γονεις μ ειναι σ χαλια οικονομικη κατασταση κ αυτο μ βαραινει ακομα παραπανω και μας οδηγει σ καβγαδες. Εγω εχω δουλεψει λγ κατα καιρους αλλα οχι ν βγαζω χρηματα ωστε ν διορθωθει κατι. Εχω καθυστερησει μ τν σχολη μ (φυσικο) κ τρ ψαχνω κατι παρτ ταημ ωστε ν στρωθω κ ν τελειωσω τ αργοτερο τον ιουνη. Δεν εχω βρει τιποτα.. Επειδη δν εχω λεφτα να βγαινω κτλ εχω αποκοπει απ ολους κ αυτο με κανει ακομα χειροτερα. Ουτε για σχεση ασχολουμαι γιατι τι σχεση ν κανεις αν εισαι ετσι αποτυχημενος. Ξερω οτι πρεπει ν κανω υπομονη κ ν βαλω τ δυνατα μ κ με τ πτυχιο θ μπορεσω ν αλλαξω την ζωη μου.. Απλα υπο αυτες τις συνθηκες τρελαινομαι ωρες ωρες οσο κ αν προσπαθω ν μενω αισιοδοξη. Απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου. Ευχαριστω οποιον αντεξε να τ διαβασει.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ένα πτυχίο δεν σε σώζει, ούτε λύνει προβλήματα, ούτε σου εγγυάται ένα λαμπρό και αισιόδοξο μέλλον. Το πτυχίο αν θέλεις πάρτο για σένα,για να μην πάει χαμένος ο χρόνος και η προσπάθεια απόκτησης του. Από κει και πέρα θέλει πολύ υπομονή και πάρα πολύ τύχη. Η διασκέδαση δεν είναι πάντα θέμα χρημάτων. Αν έχεις ανθρώπους που μοιράζεσαι "πράγματα" και στιγμές επειδή κολλατε σαν χαρακτήρες τότε μπορείς ανεκδοξα να διασκεδάσεις και να περάσεις ωραία.
Ειναι ενα εφοδιο ομως και σ προσφερει περισσοτερες ευκαιριες ακομα και στο εξωτερικο..Για την διασκεδαση συμφωνω αλλα αν οι αλλοι δεν ειναι σε τετοια φαση δεν ειναι οτι καλυτερο εσυ να εισαι αυτος π ολο θα λεει δεν μπορω ν ερθω εκει κτλ.
Πίστεψέ με κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία αν το μοναδικό προσόν που έχεις σαν άνθρωπος είναι η υλική εξουσία. Εννοώ ότι αν εσύ δεν έχεις πχ λεφτά και προτείνεις σε μια φίλη σου να πάτε πχ μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο να μιλήσετε και να κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν χαρά και η φίλη σου πει μπα προτιμώ να πάω με κάποιον άλλον σε κλαμπακι, πίστεψέ με και λεφτα να είχες πάλι δεν θα σου έδινε σημασία και θα ήταν θέμα χρόνου να σε παραταγε για κάποια άλλη παρέα που να την γεμίζει συναισθηματικα. Όσον αφορά το πτυχίο το εφοδιο που σου δίνει είναι σχεδόν μηδενικό. Σε μια δουλειά αν εσύ έχεις πτυχίο χωρίς προϋπηρεσία και κάποιος άλλον δεν έχει πτυχίο αλλά έχει προϋπηρεσία ή κάποιο βύσμα, θα επιλέξουν τον άλλον και όχι εσένα. Το εξωτερικό πάλι είναι σχετικό που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως τι παραπάνω πτυχία έχεις πέρα από ένα απλό πτυχίο τριτοβαθμιας εκπαίδευσης, τι ξένες γλώσσες ξέρεις, τι συστατικες επιστολές έχεις, τι γνωστούς έχεις να σε βοηθήσουν να βρεις μια δουλειά έξω και εννοείται πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις για ένα άλφα διάστημα μέχρι να εγκατασταθεις μόνιμα. Να ξέρεις πάντως ότι δεν είναι καθόλου εύκολα να δουλέψεις έξω εκτός αν πρώτα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό έξω που και εκεί θέλει λεφτά και πολύ διάβασμα. Εννοείται αν έχεις γνωστούς που μπορούν να σε βοηθήσουν είτε Ελλάδα είτε στο εξωτερικό είσαι καλυμμένη.
Το εχω ζησει και εγω, σε εποχες ανεργιας (οπως και τωρα). Ωρες ωρες ο κοσμος γινεται μαλιστα κακος, πχ η μητερα μιας φιλης που ελεγε οτι θα βγω για καφε με τα λεφτα του ταμειου ανεργιας.Η αληθεια ειναι οτι απλα πραγματα στη ζωη, οπως ενας περιπατος ή ενας καφες στο χερι (απο το σπιτι) ή ενα σωρο εκδηλωσεις δε χρειαζονται δεκαρα. Αν θελησεις το mail μου στη διαθεση σου. Ντροπη δεν υπαρχει, στην ιδια φαση ειμαστε ολοι.
Scroll to top icon