ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2018 | 20:44

Στο σπίτι μας

Αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα αφού η αδερφή μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Εκείνη ξεκίνησε να πηγαίνει σε ψυχίατρο προκειμένου να διαχειριστεί τα συναισθήματα της αλλά οι γονείς μου αρνούνται να πάνε αν και είναι εμφανές ότι τους χρειάζεται. Όλο τσακωνόμαστε και μάλιστα εκείνοι είναι συνεχώς εκνευρισμένοι με την ίδια αφού δεν έχουν ιδέα τι μας περιμένει και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ενημερωθούν. Πώς να τους πείσω να πάνε στον ειδικό απ τη στιγμή που το απορρίπτουν ως κάτι που δεν θα λύσει το πρόβλημα? Ναι οκ δεν θα γίνει καλά αν πάνε αυτοί στον ψυχίατρο αλλά ίσως καταλάβουν καλύτερα πως νιώθει το παιδί τους που ασθενεί αλλά κι εγώ που βλέπω την οικογένεια να κλονίζεται?Γιατί ρε παιδιά οι ηλικίες των 50-60 είναι τόσο αρνητικές μ αυτού του είδους τις ιατρικές προσεγγίσεις??? Δεν είναι τρελός όποιος πάει εκεί... Απλά υποφέρει ψυχικά και στην προκειμένη περίπτωση βιώνει σοκ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Λίγα λόγια κ καλά !πες τους αν πεθάνει η αδερφή μου μην κλαιτε μετά από τύψεις που δεν ήρθατε στον ψυχολόγο όταν σας είχα ανάγκη !!!Ούτε αυτές τις στιγμές δεν θελατε να καταλαβετε !ο χρόνος δεν γυρίζειπίσω
Η ψυχικη υγεια παιζει σημαντικο ρολο για την εκβαση της νοσου.Το λενε οι γιατροι, το λεει ολος ο κοσμος. Πες τους αν το προβλημα τους ειναι οτι τρεφουν δυο στοματα και ξοδευονται να βρουν αλλο τροπο να το λυσουν κι οχι να "στειλουν" με τη συμπεριφορα τους την αδερφη σου πριν την ωρα της.Σκληρο και καφρικο το μηνυμα μου αλλα απ οτι καταλαβα οι ανθρωποι εχουν προβλημα να κατανοησουν τα στοιχειωδη.Και σε πληροφορω εξομολογουμενε οτι ΔΕΝ φταιει η ηλικια τους για την αθλια αντιμετωπιση της καταστασης.Ειναι ελλειψη ανθρωπιας.Υγ. Ακου τα βαζουν με την αδερφη σου!! Με ξεπερνα!!
Κανονικά, θα έπρεπε να έρθουν πιο κοντά και να μειωθούν, αν όχι εκμηδενιστούν, οι εντάσεις. Στην δική μου παραπλήσια περίπτωση, αυτό έγινε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon