ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2018 | 11:21

Ημερολόγιο ενός άνεργου ανθρώπου.

Καλημέρα σας,με πήραν για 8μηνη εργασία σε διπλανό δήμο του νομού μου με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, με μισθό 495,25! Προβληματίζομαι για την απόφαση μου, γιατί:1) Οι δήμοι αυτοί συνδέονται με υπεραστικό ΚΤΕΛ και τα ελάχιστα από το δρομολόγια τους ανταποκρίνονται ώστε να είμαι 8 .00 στη δουλειά και να φεύγω 4.00.2) Τα εισιτήρια μου είναι 12 ευρώ όταν το ημερομίσθιο είναι 19.81.3) Και με όποιο δρομολόγιο και αν πάω, θα μένω στη στάση περιμένοντας το επόμενο λεωφορείο που θα με πάει σπίτι μου 3/4 για διαδρομή 10χλμ. Συμπέρασμα: Θα φεύγω 6 το πρωί και θα επιστρέφω 6 το απόγευμα, κερδίζοντας 7 ευρώ και 81 λεπτά!
5
 
 
 
 
σχόλια
να πας να ρωτήσεις στα κτελ γιατί έχουν καλύτερες τιμές για εργαζόμενους που χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα λεωφορεία αλλά δεν τα διαφημίζουν.
Αν ειναι όντως 10 χμ, αυτα περπατιουνται κιολας ή μπορεις να πας με ποδηλατο.Και θα αποκτησεις φυσικη κατασταση και θα σου μενουν χρηματα. ;)
Σύμβουλος ΟΑΕΔ μου είχε πει να μη βάζω γειτονικούς νομους, καθώς δε θα μου μενει τίποτα και δεν αξιζει. Συμφωνώ μαζί του Βέβαια δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις, αλλά αν δεν είναι θέση που θα μετρήσει στο βιογραφικό, δε νομίζω αξιζει.Αν π.χ. είσαι ψυχολογος και σε πήραν ως ψυχολόγο ίσως και να αξίζει για την προϋπηρεσία, αν όμως είσαι π.χ. ΠΕ και έκανες ως ΔΕ σε τίποτα τύπου διοικητικό κτλ. δεν ξέρω αν αξιζει. Ξαναλέω όμως πως αυτό εξαρτάται από εσένα και αν έχεις άλλη πηγή εισοδήματος η βοήθειας κτλ. Εγώ πχ τώρα θα κάνω στο νέο πρόγραμμα που τρέχει και έχει θέση μόνο σε γειτονικό δήμο κάνα μισάωρο από εδώ. Έχουμε ένα αμάξι ως οικογενεια που όλο σβήνει και το χρειαζόμαστε όλοι,η συγκοινωνία δεν είναι σταθερή ,ενώ αν με πάρουν λίγους μήνες μετά θα πρέπει να ξεκινήσω και την πρακτική μου. Ωστόσο θα τα κάνω και ΑΝ με πάρουν θα τα σκεφτώ όλα τότε. Μπορεί να βρεθουν και άλλα άτομα που πηγαινοέρχονται και έτσι να μοιράζεστε τα έξοδα. Κάτι μου λέει βέβαια πως ακόμη για μια φορά εδώ και 6 χρόνια δε θα με παρουν
Η θέση είναι σε διπλανό δήμο του ίδιου νομού και είναι στην ειδικότητα που σπούδασα! Πέρσι με πήραν πάλι σε ίδια θέση και μετακόμισα σε άλλο νομό γιατί συγκατοικούσα με συγγενή μου και τα μοιραζόμασταν τα έξοδα! Η πικρία μου είναι ότι φέτος είμαι σε μια περιοχή όπου με το αυτοκίνητο, αν οδηγούσα, θες 20 λεπτά ενώ με το ΚΤΕΛ θέλω 1,30 ώρα λόγω αναμονής... έχω μια Α δυσκολία να βρω εργασία στο αντικείμενο μου ενώ με τον ΟΑΕΔ είναι πιο εύκολο και μου έτυχε αυτό! Εύχαριστώ για την απάντηση και εύχομαι ολόψυχα να σε πάρουν!!!!!! Καλή συνέχεια!!!
Scroll to top icon