ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2018 | 12:26

Νιώθω σαν πρωθυπουργός.

Σε όποια υπηρεσία κι αν πάω με υποδέχονται με υπέρμετρη χαρά και ευγένεια. Όταν την ίδια στιγμή φέρονται νευρικά και υποτιμητικά σε άλλους συμπολίτες μας. Πήγα το πρωί στο ΙΚΑ και λίγο μετά στην Εφορία. Με καλοδέχτηκαν και μου χαμογελούσαν. Συν του ότι με εξυπηρετούσαν χαλαρά και οι υπάλληλοι συζητούσαν μαζί μου. Δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε πλούσιος. Οι γονείς μου επίσης είναι άνθρωποι του μεροκάματου. Τόση συμπάθεια αποπνέω πια; Μήπως έχω θετική αύρα; Τι να πω. Τα γράφω τώρα και νιώθω ντροπή, μιας κι έχω μεγαλώσει με μετριοφροσύνη.
14
 
 
 
 
σχόλια
Τους πετυχες σε καλη περισταση για την οποια ηταν ηδη χαρουμενοι πριν πας, εκτος και αν αυτο σου συμβαινει παντα με ολους τους ανθρωπους που τοτε μαλον εισαι πολυ ομορφος και χαμογελαστος.
Eγω παντος δεν βλεπω να σεβεται κανενας το πρωθυπουργο.... οποτε ατυχες παραδειγμα..... επισης αν με ελεγες Τσιπρα εστω για πλακα θα παρεξηγιομουνα!!!
Είπε ο άνθρωπος νιώθει σαν πρωθυπουργος γενικά. Μπορεί να νιώθει πρωθυπουργος σε παλιές καλές εποχές ( πχ εποχής Παπανδρέου- Καραμανλή κλπ) ή και πρωθυπουργος άλλης χώρας.
Σιγά μην ντρέπεσαι. Αφού λες πως νιώθεις σαν πρωθυπουργός.Μπορεί να έπεσες σε ευγενικά άτομα."Υπέρμετρη χαρά κι ευγένεια", λέει. Τι έκαναν πια!
Scroll to top icon