ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2018 | 17:33

Περι εγκυμοσυνης

Υπαρχουν εδω γυναίκες που εκαναν παιδακι στα 37ή 38 με την πρωτη?Πώς νιωσατε? Ειμαι μεγαλη για μωράκι? Προσπαθω αλλα δεν πιανω με το σύζυγο μου και εχω αρχισει να αγχωνομαι..Μήπως φταιει η ηλικια?παρακαλω πειτε μου γνώμες..θα σαλταρω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ηρέμησε κατ' αρχας, το άγχος δε βοηθάει. Δεν είσαι μεγάλη. Αλλά η ηλικία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την ικανότητα σύλληψης. Παίζει ρόλο και το σπέρμα του άντρα σου, η συχνότητα επαφών, το βάρος σου, οι ορμόνες σου, αν είναι ομαλός ο κύκλος σου, αν καπνίζει ένας εκ των δύο κλπ.Στο γιατρό έχετε πάει; Αν όχι, να το κανονίσεις άμεσα για να σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες.
Πολύ σωστά, όμως όταν η γυναίκα είναι πάνω από 35 δεν πρέπει να περιμένει τόσο. Στους 6 μήνες θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου. Ειμαι ακριβώς στην ίδια ηλικία κ φάση για αυτο στο λεω... καλη επιτυχία!!!
Όχι δεν είσαι μεγάλη, αλλά είσαι κοντά στα τελευταία φυσιολογικά περιθώρια, νομίζω 42-43 μας είπε ο γυναικολόγος, όταν είχαμε ρωτήσει. Μετά μας είπε ότι θέλει 3 φορές την εβδομάδα επαφή κ μηδέν άγχος από τις γυναίκες, γτ αυτό επηρεάζει αρνητικά παρά πολύ την όλη διαδικασία. Αν μετα και απο αυτό δεν, τότε θες ορμονοθεραπεια κ μετά πας για envitro
Scroll to top icon