ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2018 | 00:44

Μέλλον

Πρόκειται να συγκατοικησουμε με τον άνθρωπο μου σε λιγους μηνες.. ειμαστε και οι δυο κοντά στα 36 ..το τελευταίο καιρό μου λεει συνέχεια να μην κανω σχεδια γιατι δεν θέλει να απαγοητευτει.. κλπ.. οτι θέλει να συζησουμε αλλα οτι δεν θελει να σχεδιαζει.. ειναι κακο αυτο? Είναι δυνατον να με θέλει και άπλα να μην θελει να σχεδιαζει?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, είναι δυνατόν γιατί του αρέσει το συντροφικό concept χωρίς ταμπελίτσες "soon to be married" όμως. Κατά κάποιο τρόπο, θέτει τα όρια του. Προφανώς, εσύ έχεις άλλο, εχμμμ, προσανατολισμό.Το γεγονός ότι είστε 36 δε λέει και πολλά. Δες το όλο αυτό, κάτω από το πρίσμα της διάρκειας της σχέσης σας, της ποιότητας της και βγάλε συμπεράσματα για τα δικά σου όρια. Μετά, συζήτησε τα μαζί του οπωσδήποτε για να δείτε αν υπάρχουν σημεία ταύτισης.Το να περιμένεις αμίλητη και πρόθυμη και διαθέσιμη σαν την έρμη την Μάρω Κοντού πότε θα σε στεφανωθεί ο κ. Κοκοβίκος, δεν είναι καλή επιλογή.
Scroll to top icon