ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2018 | 10:55

Παιδιά

Θέλω τόσο πολύ να γνωρίσω έναν όμορφο τύπο. Να τον δω κ απλά να σκαλώσω. Να με κοροϊδεύει, να μου λέει βλακείες ξενέρωτες αλλά εμένα να μην με ενδιαφέρει τπτ άλλο από το πότε θα βρεθώ στην αγκαλιά του μετά από απίστευτο ολονύχτιο σεξ. Το ξέρω ότι ακούγομαι πολύ στεγνή αλλά ρε παιδιά τελικά πόση σημασία έχει ο χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο από την στιγμή που με όλους τους πρώην εχουμε χωρίσει ενώ τους επιλέξαμε για τον τρόπο τους και τον χαρακτήρα τους;;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θέλω έναν καλό άνθρωπο κι ενδιαφέροντα τύπο που ξέρει να συμπεριφερθεί. Που πάντα ήξερε. Δεν γουστάρω άτομα που έχουν βλάψει κανέναν ακόμη και στο παρελθόν συνειδητά. :) Σπανίζουν.
Ο άλλος παίρνει το χαρακτήρα του και στο σεξ.Δεν ξέρω τι προσδοκίες μπορείς να έχεις από έναν βλαμμένο.Ο τύπος που σε κοροϊδεύει,γιατί άραγε να νοιαστεί για σένα στο σεξ;Ο λίγο χαζούλης,γιατί θα είναι αρκετά έξυπνος,για να αντιληφθεί τις ανάγκες σου;Εδώ και μ'αυτούς που υποτίθεται έχουν καλύτερες προδιαγραφές και δεν ξέρουμε τι θα μας σκάσει.Δε χρειάζεται να θέλουμε οπωσδήποτε σχέση με τον άλλο,για να κάνουμε σεξ,αλλά η εμφάνιση μόνο δεν αρκεί.Κι άμα σκεφτείς τι περιμένεις από αυτόν τον ωραίο στο κρεβάτι,θα καταλάβεις,ότι θέλεις και κάποια πραγματάκια ακόμα,που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του.
Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου δεν κρύβεται εύκολα ούτε αλλάζει στην πορεία.Δεν γίνεται ένας που μπορεί στην αρχή να είναι έξυπνος μετά να γίνει χαζός, ούτε ο χαζός αργότερα γίνεται έξυπνος, ούτε ο καλός γίνεται κακός, ούτε ο κακός γίνεται καλός, ούτε ο βίαιος γίνεται αρνάκι ούτε το αρνάκι γίνεται αρχηγός μαφίας αργότερα.Οι άνθρωποι δείχνουν με σημάδια χωρίς να το συνειδητοποιούν τον χαρακτήρα τους.Απο εκεί και πέρα αυτά τα σημάδια εσύ τα παίρνεις και ή τα προσπερνάς επειδή κάτι άλλο υπερτερεί όπως πχ η εμφάνιση ή δίνεις σημασία σε αυτά τα σημάδια και ξεκοβεις ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ.Τα σημάδια δεν βγαίνουν στην πορεία της σχέσης αλλά από το πρώτο γεια που έχεις με τον άλλον νιώθεις τι άνθρωπος μπορεί να είναι και αν σου κάνει. Επίσης το να κοροϊδεύψεις κάποιον δεν εξαρτάται με την ποιότητα στο σεξ.Επειδη ένας άντρας μπορεί να αποφεύγει να πάει για καφέ με μια κοπέλα λέγοντας δικαιολογίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αν βρεθούν δεν θα κάνουν ποιοτικό σεξ.
Αν έχεις ανάγκη το σεξ, μπορείς άνετα να κάνεις ένα one night stand και να περάσεις καλά. Σε αυτή την περίπτωση όντως δεν παίζει σημαντικό ρόλο ο χαρακτήρας του άλλου/της άλλης. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι βλακείες. Τις σχέσεις μας οφείλουμε να τις εξελίσσουμε προς το καλύτερο με βάση το παρελθόν μας.
Scroll to top icon