ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2018 | 23:55

Φτανει...

Θα τα πω συνοπτικα. Και ας ειστε σκληροι μαζι μου το προτιμω για να μου ανοιξετε τα ματια.. οταν προτεινεις στο φιλο σου να πατε κάπου πιο μακρια απο τη πολη σας ετσι για μονοημερη και εκείνος αρνειται και βρισκει ενα σωρο δικαιολογιες αλλα οταν του το προτεινει το κολληταρι του πηγαινει περίπου 8 ωρες μαζι του Πώς θα σας φαινοταν? Κατα τα αλλα με αγαπαει.. αλλα διακρινω οτι με τους φίλους του περναει πιο καλα... και εμενα στην απεξω.. γιατι κραταω αυτη τη σχεση? Ή μήπως ειμαι υπερβολικη?και στη τελική με τους φιλους βρισκονται δυο φορες τη βδομαδα και με εμενα το ακυρωνει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοίταξε να δεις.. ίσως για κάποιον άλλο λόγο δεν είναι τόσο θερμός στο να πάτε μαζί μια μονοήμερη.. αλλά αν μπορεί να πηγαίνει με τους φίλους του και με εσένα οχι.. κάτι τρέχει. Οχι απαραίτητα ανησυχητικό από την στιγμή που γραφεις ότι σε αγαπάει κτλ. Εγώ προτείνω να του μιλήσεις, άλλωστε αυτό κάνουν τα ζευγάρια, συζητάνε το οποιοδήποτε προβληματισμό. Ρωτα τον άρα γιατί δεν νιώθει τόσο καλα με την ιδέα να πάτε μαζί μια μονοήμερη.
Scroll to top icon