ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 19:33

Η ψυχή μου διψά...

Θέλω να προοδεύσω στη ζωή μου όσο μπορώ καλύτερα για μένα αλλά δεν μου βγαίνει η προσπάθεια. Είμαι γυναίκα πάνω από 30 και νιώθω ελλιπής σε θέματα εργασιακά και σχέσης. Είμαι άνεργη μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ μοιράζω βιογραφικά και τα σχετικά. Είμαι και εμφανίσιμη. Θέλω τουλάχιστον να κάνω τα χόμπι μου αλλά δεν μπορώ γιατί δεν έχω λεφτά. Και πώς να ζητήσω από τη στιγμή που υπάρχουν λογαριασμοί, ένφια; Τρώμε φασόλια και μακαρόνια, πινέλα, χρώματα θα αγοράσω; Και είναι δυο τέχνες που μου αρέσουν αλλά είναι πολλά λεφτά. Θέλω πάντως να κάνω μελλοντικά το χόμπι μου δουλειά και να ρισκάρω. Τώρα σφίγγεται η ψυχή μου που ξεπηδούν συνέχεια ιδέες και μένουν όνειρα. Ασχολούμαι με τη τέχνη και τα καλλιτεχνικά, μου αρέσει η δημιουργία αλλά αυτό κοστίζει. Παλιά που ήμουν καλύτερα οικονομικά το έκανα. Τώρα δεν μπορώ και απλά τα φαντάζομαι. Οπότε δουλειά μηδέν, παρέα μηδέν, σχέση μηδέν, χόμπι μηδέν. Νιώθω να πνίγομαι και στεναχωριέμαι.Θέλω όμως τόσο πολύ να γίνουν θετικές αλλαγές στη ζωή μου.Θέλω να εργαστώ, να ερωτευθώ, να χαμογελάσω λίγο. Βλέπω ταινίες και σειρές για να ξεχαστώ, αλλά η πίκρα μέσα μου δεν φεύγει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα από το θέμα της εργασίας. Εκτός της διανομής βιογραφικών, κάνε κάτι που τώρα μπορεί να σου φαντάζει ''υποδεέστερο'', δώσε έμφαση στο να κερδίσεις χρήματα με κάθε τρόπο. Το παν είναι το επαγγελματικό κομμάτι επί της παρούσης, και όλα τα άλλα θα έρθουν με τη σειρά.Καλή δύναμη.
Scroll to top icon