ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 19:01

Δε το καταλαβαίνω

Εφόσον είστε μόνοι πολλοί 35/45ρηδες γιατί δε τα φτιάχνετε με χοντρές κοπέλες; Είμαι κ εγώ χοντρή δε με πειράζει η λέξη. Χοντρη αλλά ήμουν κ με 9 άντρες κ είμαι κάτω από 35 Βέβαια ίσως έχω προσεγμένη εμφάνιση. Τεσπα. Γιατί μωρέ δε κάνετε λίγο τα κορόιδα στα κιλά; αφου σας; τρώει η μοναξιά. Εγωισταροι ?
12
 
 
 
 
σχόλια
Κυκλοφορεί ένα πολύ ωραίο στάτους που λέει κάποιος ότι δεν έχω δει ποτέ:-Κομμουνιστή χωρίς λεφτά-Γύφτο με γυαλιά-Χοντρή χωρίς γκόμενο.Κοιτώντας γύρω μου το τρίτο το επιβεβαιώνω ανεπιφύλακτα.
Μάλιστα. 5 αράδες ΌΛΟ λάθος. (Φρίκη) Οι "χοντρές κοπέλες" δεν είναι κατηγορία με συγκεκριμένες λειτουργίες. Οι μόνοι άνθρωποι δεν είναι μόνοι λόγω επιλεκτικοτητας. Το ότι εσύ έχεις πάει με 9 δεν αποδεικνύει κάτι. Τα κιλά του ο καθένας τα διαχειρίζεται, όπως ξέρει και μπορεί. Δεν χρειάζεται κανένας να "κάνει το κορόιδο", ο καθένας έχει τα γούστα του. Και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμους.
Μα τώρα τί λες; Οι περισσότερες χοντρές καπαρωμένες είναι. Λέμε διάφορα αλλά τελικά γύρω μου κοπελάρες κυρίως βλέπω μόνες τους. Θέμα γούστου είναι, θέμα ανασφάλειας, θέμα τύχης; Ιδέα δεν έχω.
Scroll to top icon