ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2018 | 15:17

Πώς να προχωρήσεις στη ζώη σου;

Οι γονείς μου με κατέστρεψαν σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Δύο άνθρωποι που πάντα ζούσαν για πάρτη τους, και ότι είχε να κάνει με μενα ήταν επικριτικοί και πάντα μου έκοβαν τα φτερά. Καμία συζήτηση μαζί μου και καμία βοήθεια. Μιά ζωή να λένε ότι δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα και να κάνουν την ζωή τους. Είμαι στο μηδέν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία ή όταν κάποιος σου λέει μια ζωή πως δεν είσαι ικανός για κάτι, αυτό γίνεται η εσωτερική φωνή σου, σκέφτεσαι πως εφόσον δε μπορείς να το κάνεις δεν έχει νόημα να ασχοληθείς και να το προσπαθήσεις καν και έτσι γίνεται πράγματι αυτό που σου έλεγαν. Σου έλεγαν από μικρό πως δε μπορείς να καταφέρεις κάτι και έφτασες να νιώθεις ένα μηδέν και πιθανόν στη ζωή σου οι επιλογές σου να "σιγοντάρουν" αυτή την άποψη, γιατί σε έχουν πείσει πως δεν είσαι ικανός για τίποτα, άρα παραιτείσαι από όποια αναζήτηση δουλειάς, συντρόφου, φίλων, ενδιαφερόντων... Είναι επόμενο να νιώσεις έτσι όταν σε μηδενίζουν από τότε που σε θυμάσαι, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι, επίσης, πως κανένας δε γεννιέται γονιός και πολλώ δε μάλλον πως κάποιοι είναι και εντελώς ακατάλληλοι γι' αυτό το ρόλο. Δεν είσαι ο μόνος που δεν δέχεται την απαιτούμενη υποστήριξη, ενθάρρυνση και αποδοχή από τους γονείς σου. Βρες την αξία που υπάρχει σίγουρα μέσα σου και άφησέ τη να λάμψει, ώστε να μη μπορέσει κανείς ξανά να στην αμφισβητήσει.
Scroll to top icon