ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 17:05

Υποθετικα διλημματα

Θα τα φτιαχνατε με τον πρωην μιας φιλης ή με την πρωην ενος φιλου σας? Εγω ναι. Προφανως εαν τα εφτιαχνα με τον πρωην μιας φιλης μου δεν θα σαλιαριζα μπροστα της, ουτε θα ελεγα κατα γραμμα τα προσωπικα μου αλλα πραγματικα δεν βρισκω καπου το ανηθικο. Αν ημουν ερωτευμενη μαζι του ναι θα το εκανα.
15
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ προσωπικά, δεν θα το έκανα. Από την άλλη, για αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερους ενδοιασμούς, όπως εσύ καλή ώρα, θα σας συμβούλευα να έχετε όλο το background αυτής της σχέσης στο μυαλό σας, με την προϋπόθεση ότι σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο την φιλική σας σχέση ή έστω να σταθείτε αξιοπρεπώς απέναντι σε αυτήν ακόμη και αν αυτή δεν συνεχίσει. Πχ πόσο πρόσφατος είναι ο χωρισμός; Πόσο εύκολος/δύσκολος ήταν; Η φίλη σου παίζει να έχει ακόμη συναισθήματα για τον τύπο; Προτίθεσαι να την ενημερώσεις εκ των προτέρων για αυτό που πάει να γίνει με τον πρώην, με ότι συνέπεια έχει αυτό;Αν δεν σε ενδιαφέρει το κομμάτι "φιλία" αλλά μόνο το γκομενάκι, σπεύσε ανενδοίαστα και μην ζητάς την συνδρομή/υποστήριξη αγνώστων στο διαδίκτυο.
Οι απαντήσεις που θα λάβεις είναι αναλογικές της ηλικίας των σχολιαστών. Όσο νεότεροι τόσο νομίζουν ότι ο κόσμος είναι αχανής κι οι επιλογές ατελείωτες. Όσο μεγαλύτεροι τόσο γνωρίζουν ότι είναι αναπόδραστα μικρός.
"Αυτό βέβαια προκύπτει επειδή απαντάτε γυναίκες (κι εγώ γυναίκα είμαι αλλά απαντώ όχι ως γυναίκα σε κάτι τέτοια, προσπαθώ να είμαι αμερόληπτη) σε υποθετικά σενάρια που κατά βάθος φοβάστε."Χρειαζοταν αυτό, καλή μου;
@saint αυτό που έγραψες είναι πολύ παραστατικό!@DMG ίσως και να'ταν, γιατί στις νέες κοπέλες η πατριαρχική κουλτούρα τους μαθαίνει ότι η φιλενάδα θα τους φάει τον γκόμενο και τις εμποδίζει και φιλίες αληθινές να κάνουν, και τους έρωτες τους να αναγνωρίσουν ως τέτοιους. Τα έγραψα άλλου αναλυτικά. Είναι πληγή μεγάλη αυτός ο φόβος.
Αν δεν είναι κατανοητό ότι το συμπονώ και κόπτομαι για την ευημερία του, τότε διαβάζουμε πλαγίως....το νοιάξιμο ενίοτε είναι μεγαλύτερο όταν ασκεί tough love. Οι άνθρωποι δεν είναι τρόπαια, ούτε αγροτεμάχια με δήλωση ιδιοκτησίας και "αέρα" οικοδομήσιμο. Ανεξαρτήτως φύλου.
Μου φαίνεται θέλεις μα αποδείξεις κάτι που δεν ισχύει: δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου μην μου πάρουν τον οποίο άντρα. Στο κάτω κάτω, και για να το ελαφρύνω και λίγο, πες εγώ τον έδινα, ποια τον έπαιρνε; :DΜην κάνουμε προβολές. ας κρίνουμε από τα δεδομένα. Εκφράστηκαν φόβοι, είπα in so many words δεν σας ωφελούν τέτοιοι φόβοι σε πολλαπλό επίπεδο, οποια το σκεφτεί μπορεί να το κρίνει μόνη της για τον εαυτό της και να δει γιατί και πως. Μυαλό έχει.Δεν δίνω εξετάσεις φεμινιστικής συμμόρφωσης, τις έχω περάσει αυτές όρο πολλού.
Όταν η "επιθυμητή" διατύπωση με περικλείει σε κάτι που τα γεγονότα δεν με περικλείουν, έχω πιστευω το δικαίωμα να επιλέξω άλλη διατύπωση. Αν δεν σε πειράζει, δηλαδή, να ασκώ το δικαίωμα μου αυτό.Καληνύχτα και από μένα! Όνειρα γλυκά και καλή εβδομάδα.
Scroll to top icon