ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2018 | 09:18

Πως να το εκλαβω;

Εχουμε ομαδα στο facebook για τη σχολη. Και ρωτησε καποιος ποτε ειναι το εξτρα μαθημα. Και ολοι ελεγαν λαθος μερα και λαθος τοπο, και δεν ηταν σιγουροι κτλ. Και εστειλα κι εγω που ειμαι σιγουρη οτι οντως ετσι ειναι, και τους ειπα. Και αυτοι αντι να μου πουν ενα ευχαριστω, συνεχισαν να διερωτουνται ποτε ειναι το εξτρα μαθημα. Σαν να μην εστειλα ποτε. Και επειτα απο 5 λεπτα, γραφει καποιος την σωστη ωρα και τοπο, (οπως δηλαδη ειχα γραψει πριν λιγο κι εγω) και αρχιζουν ολοι τα ευχαριστω και τα likes. Δηλαδη, ειμαι αορατη; Τι φαση; Με αγνοουν; Δε με εμπιστευονται; Τι να πιστευω; Πως να εκλαβω τη σταση τους; (Εχω φιλικη σταση απεναντι σε ολους, αλλα δεν ειμαι κολλητη με καποιον.)
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό, μην περιμένεις ανταπόκριση δηλαδή, likes, ευχαριστώ, επιβεβαίωση.Εντάξει ωραία είναι η επιβεβαίωση αλλά Ότι κάνεις προσπάθησε να το κάνεις για εσένα. Να θυμάσαι ότι ρίξεις στο γιαλό η θάλασσα αργά η γρήγορα θα το ξεβράσει στην αμμουδιά, θα σου γυρίσει πίσω με κάποιο τρόπο που το μυαλό σου δεν πάει καν!
Scroll to top icon