ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2018 | 18:46

Πρόβλημα

Το αγόρι μου έχει προβλημα με την εμπιστοσύνη έχει ανασφάλειες και λέει ότι όλες η γυναικες είναι πονηρές και άπιστες δεν ξέρω τι να του πω για να του αλλαξω γνώμη γιατί αυτό δεν ισχύει για όλες της γυναίκες και το κακό είναι του λέω σαγαπω και λέει τώρα σωθηκα αυτό πάλι γιατί το λέει?
13
 
 
 
 
σχόλια
Αντέστρεψε το βλακώδες σκεπτικό του και πες του ότι και εσύ γνωρίζεις πως κατά βάθος/πλάτος/ύψος/βάρος/όγκο όλοι οι άντρες μ@λ@κες είναι, αλλά τι να κάνεις και εσύ; Με κάποιον πρέπει να έχεις σχέση.Από την άλλη, αυτοδιορίστηκες υπέρμαχος του φύλου μας για ποιο λόγο; Για να του αλλάξεις άποψη; Έλεος, ρε κορίτσι!
Τι μίζερος γκαντέμης είναι αυτός; Πόσο είστε; 18; Γιατί όλοι έχουμε κάνει πατάτες με μιζεροκωλάκηδες σαν του λόγου του. Δεν θες τέτοιο αρνητισμό στην ζωή σου. Χώρισέ τον και σώσε πολύτιμο χρόνο. Οι σχέσεις είναι για να περνάμε καλά και πολλοί το καταλάβαμε αργά. Ντου ιτ!
Ανασφάλεια γενικά σε μια σχέση δημιουργεί πολλά προβλήματα. Όπως λένε οι άλλοι. Πρέπει να τα βρει με τον εαυτό του, ειδάλλως δε θα υπάρχει happy ending
Γιατί είναι αγόρι σου;Άσε, εντάξει, κατανοώ, σου αρέσει, τον αγαπάς, είναι αγόρι σου.Αλλά πραγματικά αν δεν σταματήσει και δεν αναθεωρήσει αλλά κυρίως αν δεν πάψει να στα λέει εσένα αυτά πιστεύω ότι αξίζει να τον αφήσεις.Τέλος πάντων, δεν ξέρω και την ηλικία σας, μπορεί να είστε μικρά ακόμα, έφηβοι ή λίγο πιο πάνω, εσύ ένα μικρό άνθος κι αυτός κάποιος κολλημένος όλη μέρα με τραπ τραγούδια κι επηρεασμένος από τους στίχους των ράπερς να έχει τέτοια γνώμη.Αν είστε πάντως σε μεγαλύτερη ηλικία, πιστεύω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς να τον αφήσεις έστω λίγο περιστασιακά μόνο.Να δεις τότε πώς θα εκτιμήσει την αξία του ''σ' αγαπώ σου''.
Όσοι είχαν τέτοια θέματα μαζί μου πάντως, με έκαναν τάρανδο από τη μια κι απ την άλλη μου έπρηξαν το συκώτι για το ότι εγώ ήμουν η άπιστη μόνο και μόνο αν μίλαγα σε άντρα. Θέλω να πω οι ανασφαλείς που πετάνε το μπαλάκι σε άλλους συνήθως είναι ακατάλληλοι.
να μωρε το λεει γιατι ειναι λιγο , τοσο δα... μ...ακας.δεν ξερω αν εχει θεματα εμπιστοσυνης αλλα μισογυνης σε μεγαλο βαθμο ειναι.του λες οτι τον αγαπας και σου λεει ΄σωθηκαμε τωρα΄ και δεν εχει παρει ποδι...μωρε μπραβο.
Scroll to top icon