ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2018 | 22:22

Είμαι ο άντρας

με το θέμα με την κοπέλα που γνώρισα με την δουλειά και το αυτοκίνητο.Συγγνώμη καταρχάς που σας έχω κουράσει αλλά μιας που δεν έχω φίλους να μιλήσω μαζί τους τα γράφω εδώ για να μπορώ να τα συζητήσω όπως έχω ανάγκη. Τελικά μετά κόπων και βασάνων της έστειλα ένα προσεγγιστικό μήνυμα πριν 2 μέρες στο οποίο προσπαθούσα να δημιουργήσω μια δίοδο επικοινωνίας μαζί της και να της μεταφέρω έμμεσα το ενδιαφέρον μου για αυτήν. Μετά απο αρκετές ώρες εχτές το απόγευμα μου απαντάει στο μήνυμα με ένα ψυχρό τρόπο κρατώντας πολύ στο ουδέτερο την στάση της. Η αλήθεια είναι ότι και τα δικά μου μηνύματα έκανα πολύ χρόνο να τα στείλω λόγω όλων αυτών των αμφιβολιών που είχα και ακόμα έχω + το ότι δεν είμαι ξεκάθαρος στο μήνυμα μου ότι μου αρέσει .Μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα με αυτό που μου έστειλε γιατί ενώ το προχώρησα ένα βήμα παραπέρα της έδειξα ένδιαφέρων για αυτήν με πήγε ένα βήμα πίσω εκεί που ήμασταν πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω επακριβώς τις προθέσεις της απο την μία μου απαντάει μεν στα μηνύματα μετά όμως απο καθυστέρηση αλλά με ένα τρόπο ούτε κρύο ούτε ζέστη, δεν μπορώ να καταλάβω αν με γειώνει με ένα ευγενικό τρόπο ή απλά απαντάει στα μηνύματα αυτά που την ρωτάω περιμένωντας να γίνω ακόμα πιο εκδηλωτικός. Δεν με βοηθάει όμως δεν μου δίνει το feedback να κάνω ξανά το βήμα παρακάτω. Με ευχαριστεί μέν για το ενδιαφέρων μου αλλά δεν μου κάνει μια πρόταση όπως της κάνω εγώ.Πρέπει δηλαδή να δημιουργήσω ένα καινούργιο μήνυμα για να συνεχίσω την κούβεντα μιας και μου έκλεισε με την απάντηση της το μονοπάτι που της είχα ανοίξει. Ώρες τώρα σκέφτομαι τι να της στείλω εσείς τι λέτε για όλα αυτά;;
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιώργο, 1ον δεν μας πρήζεις (κάτι τέτοια είναι λουκουμάκια χαχ).2ον μια σοβαρή γυναίκα που ξέρει τι θέλει τι της αρέσει θα σου έδινε ενα σκαλοπατάκι, κάτι για να μιλήσετε, δεν λέω να βγείτε αλλά αν ήθελε απλά να μιλήσετε λίγο.Αυτό μας οδηγεί σε 2 υποθέσεις α) δεν θέλει, για διάφορους λόγους, πχ παιζει κάτι άλλο, σου έδωσε τηλ απο ευγένεια, ήθελε και το μετάνιωσε για τον χ.ψ λογο δεν μας νιάζει το γιατί μην το παίρνεις προσωπικά.και β) δεν είναι αρκετά ώριμη να δείξει το ενδιαφέρον της, να το χειριστέι τελος πάντων.και στις 2 περιπτώσεις εγώ στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν. άν υπάρχει κάποιο άλλο ενδεχόμενο ας μας πει κάποιος άλλος, ως εκεί πάει το φτωχό μυαλό μου.
Αυτο να κάνεις. Και προσπάθησε να της πετάξεις με κάποιον τρόπο το μπαλάκι για να δεις πιο ξεκάθαρα της πρόθεσεις της. Περιμένουμε νέα!
Πολύ πετυχημένη ανάλυση!Πιστεύω αν δεν έχουμε τις συνομιλίες επακριβώς δεν μπορούμε να κρίνουμε υφολογικά. Μας βάζει αδύνατο task. Και πάλι δηλαδή ο γραπτός λόγος και τα μηνυματάκια δύσκολο είναι να κριθούν ούτως ή άλλως, επειδή λείπουν στοιχεία εξωλεκτικής επικοινωνίας όπως ο τόνος της φωνής, η στάση του σώματος κλπ.
Scroll to top icon