ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 16:42

Πόσο μου την σπανε

Οι άνδρες που σε προκαλούν με κινήσεις βλέμματα κτλπ και στο τέλος όταν πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να ασχολείσαι μαζί τους,να τους δίνεις προσοχή να κάνεις σαφές ότι θέλεις και εσύ από την πλευρά σου,ανταποκτινεσαι στο εν μέρη φλερτ από απόσταση που γίνεται και ξαφνικά πουφ! Λες και έσκασε το μπαλόνι και το όποιο ενδιεφρον τους εξαφανίζεται μαζί με αυτους.Τι φάση άντρες? Κομπλαρετε όταν η γυναίκα που φλερτάρετε ανταποκρίνεται? Τι άλλο θα δούμε πια από εσάς?!?
10
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, κ γω πιστευω οτι οι περισσοτεροι που το κανουν αυτο ειναι απλα κοτες. Δηλαδη μπορουν να σου δειξουν με εμμεσο τροπο οτι ενδιαφερονται, ωστε να το καταλαβεις, αλλα απαξ κ δουν οτι κ συ ανταποδιδεις το ενδιαφερον, κομπλαρουν στο να κανουν κατι πιο σαφες. Κ απλα αρκουνται στο να συνεχιζουν τις ματιες κ τα υποννοουμενα επ' αοριστον μεχρι να παρεις εσυ την αποφαση να κανεις κινηση. Η μεχρι να βαρεθεις κ να πας για αλλα.
Από προσωπική πείρα με έχουν κοιτάξει επίμονα κάποιες φορές και ένιωσα κάποιες φορές να κοιτούν από απορία ( σαν να τους θύμιζα κάτι ) , βλέμματα κακίας και ζήλιας, αλλά έχω ζήσει και επίμονο βλέμμα που έβγαζε γλυκύτητα και συμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Εξαρτάται και το ύφος ξανατονίζω και το τι συναισθήματα σου προκαλεί.
Ναι, θα σκεφτώ ότι κόμπλαρε, επειδή έδειξα αυτό που ήθελε να δείξω, αντί να σκεφτώ ότι ίσως θέλησε άλλον, ίσως σταμάτησε να ενδιαφέρεται, ίσως επέστρεψε πρώην, ίσως κουράστηκε με τη στάση μου... XDΒέβαια, επειδή μιλάμε για γυναίκες, ποτέ δε ξέρεις...
Αν κάνεις μια νορμάλ αυτοκριτική και δεις ότι δεν έκανες κάτι περίεργο ή κουλό εσύ θα συνεχίσεις να φταις; Ε τώρα το τι και πως είναι δικό της/του θέμα. Υ.Γ. Το κάθε άτομο είναι ποτέ δεν ξέρεις. Π.χ. ο 28χρονος «γέρος» που δεν ξέρει τι να κάνει κι αν πρέπει να κάνει κάτι με μια που του έδωσε το τηλέφωνο είναι κάτι που δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ. Αλλά από την άλλη, γιατί να κάτσουμε να το σκεφτούμε; Υ.Γ.1 Εξ. κι εμένα θα μου την έσπαγε αν ανταποκρινόμουν κι άλλαζε στάση αμέσως. Αλλά πιο πολύ θα ξενέρωνα.
Μα δεν είπα ποτέ ότι είναι απαραίτητο να φταίω "εγώ"! Επίσης, δεν ήθελα να φανώ απόλυτος. Απλά το έγραψα έτσι για να τονίσω ότι μου φαίνεται περίεργο το ότι αυτό που τείνει να πιστέψει είναι αυτό, έναντι εκείνων που ανέφερα. Όχι ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι κι αυτό που λέει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon