ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2018 | 02:47

αχ αυτοι οι πρωην :)

δεν μπορω να ξεπερασω τον πρωην μου..τα ειχαμε 7 χρονια και τωρα ειναι σε σχεση με μια αλλη κοπελα 3η 4 μηνες περιπου..δεν του εχω στειλει τιποτα απο τον αυγουστο που τους ειδε μια φιλη μου και ουτε προκειται να τον ενοχλησω..εκεινος ομως? πως ξεχασε τοσο απλα οσα περασαμε μαζι? φυσικα και επρεπε να προχωρησουμε και οι δυο γιατι ειμασταν και οι δυο το ιδιο αντιδραστικοι,τσακωνομασταν συνεχεια για ανουσια πραγματα αλλα αγαπιομασταν..θα μπορουσε να μου στειλει να με ρωτησει εστω πως ειμαι ..αλλα τιποτα..με εχει σβησει εντελως απο τη μνημη του..εκεινος θα την ερωτευεται καθε μερα ολο και περισσοτερο και θα την προσεχει και εγω απο την αλλη προσπαθω να δινω ευκαιριες σε αλλους αλλα καθε φορα που παει να γινει κατι το σταματαω γιατι σκεφτομαι τον πρωην μου..μη με κραξετε στα σχολια πλζ...ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου γιατι ουτε στους φιλους μου πλεον μπορω να τα λεω γιατι θα με βριζουν που ειμαι ακομα κολλημενη και προσποιουμαι οτι ειμαι μια χαρα..
5
 
 
 
 
σχόλια
"Ο χρόνος αλήτης μες στην πόλη, στου κορμιού την αγωνία, ασελγεί με νοσταλγία.. Ο χρόνος αυτός θα μου δείξει, πως είναι όταν κλείνουν οι πληγές, σαν γράμμα στην πόρτα θα ρίξει, ελπίδες φτηνές, δανεικές.." που λένε και τα Κίτρινα Ποδήλατα.Λοιπόν, Αφού κι αυτός προχώρησε, προσπάθησε να το πάρεις απόφαση κι εσύ! Και προχώρα μην χάνεις ευκαιρίες!
Σταμάτα να αναρωτιέσαι πώς το έκανε. Το έκανε. Γεγονός αδιαμφισβήτητο και τετελεσμένο.Δεν είναι μόνο ότι έχεις συναισθήματα γι' αυτόν τον άνθρωπο, παρ' όλο που η σχέση σας είχε σκαμπανεβάσματα όπως λες. Θεωρώ όμως, πως περισσότερο σε πειράζει το γεγονός ότι ΣΕ ξεπέρασε (πώς τολμά; τι θράσος;) και προχώρησε σε μία νέα σχέση. Είναι πάρα πολύ υγιές αυτό που έκανε/κάνει. Αυτό που κάνεις εσύ, πάλι, δεν είναι.
Εξαρτάται πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που χώρισαν. Αν μιλάμε για 6 μήνες, μετά από 7χρονη σχέση, είναι λογικό η κοπελιά να'ναι ακόμα σκαλωμενη. Και όλο αυτό είναι κομμάτι του να αναρρώσει. Αλλά φυσικά με μέτρο (όχι να παρκάρει έξω από το σπίτι του και να βλέπει κάθε κίνηση του πχ)Βέβαια πρέπει να αρχίζεις να προχωράς.Πρώην είναι πρώην. Δεν οφείλει τπτ. Μπορεί να κλάψεις γιατί δε σου έστειλε στα γενέθλια σου του, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Δεν οφείλει να κάνει τίποτα.
Χρειάζεται να περασει χρόνος για να τον ξεπεράσεις. Βασικά πιο σωστά για να "σβήσει" η εικόνα που έχεις δημιουργήσει για αυτον. Οι σχέσεις αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλαζουν. Έχει ήδη αλλάξει αυτός κι φαίνεται από τις επιλογές του. Μην σπαταλας το χρόνο σου με το να θυμάσαι και να αναπολεις εκεινον τον άνθρωπο που ΗΤΑΝ. Γιατί τώρα δεν είναι. Το ίδιο κάνουμε σε ολες μας τις σχεσεις. Αρνούμαστε να αποδεχτούμε τις αλλαγες και χάνουμε τη ζωη μας περιμενοντας κάτι που δεν θα έρθει πισω. Πω πω με πιασαν τα φιλοσοφικά μου. Οποτε κάνε αυτό που λεει ο Cook+ /α72γΛ,χωρίς να ανεβάσεις τίποτα στο insta.
Scroll to top icon