ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 09:13

Προς κοριτσια

Εξω με τις παρεες του ..7 ωρες (35 χρονωνν!) Μετα για κλαμπακι..και εμεις σε αποσταση.. να μην στέλνει να μου πει τι θα κανει..και τι προγραμμα εχει..εγω να περιμενω να μιλήσουμε ή να βρει χρονο..και να του λεω παρε με να τα πούμε και να μου λεει μην με πιεζεις για ενα ποτακι βγηκα.. και η απάντηση του ειναι αντε μην θυμώνεις σαγαπω πολυ.. αλλα απο πραξεις? Αληθεια κορίτσια τι θα κανατε με εναν ο οποιος αλλα λεει και αλλα κανει? Τον αγαπαω..ενδιαφερομαι για αυτον κάνω σχεδια και όνειρα και αυτος βγαίνει με φιλους καθε μερα..εχω κανονίσει να παω σε τρεις μερες και δεν εχω καμια ορεξη.. Πώς να το κουμανταρω ολο αυτο? Δαναη , πατρα
10
 
 
 
 
σχόλια
Δανάη, ο σύντροφος σου είναι 35 χρονών και εσύ θεωρώ ότι δεν θα είσαι και 20 ας πούμε αλλά κάπου κοντά στην ηλικία του. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να υπάρχει και από τις δύο πλυερές μία ωριμότητα κάτι που ιδιώς από την πλευρά του συντρόφου σου δεν την βλέπω. 35 χρονών αποφεύγει κάθε δεσμευση και βγαίνει κάθε βράδυ...Δεν είναι 20 να το κάνει αυτο και πρέπει να μπει σε άλλη φάση κατι για το οποίο και προφανώς δεν είναι ετοιμος, σκέψου λοιπόν αν θα έκανες χωριο με κάποιον σαν και αυτόν.. Τι σχεδια κανεις ακριβως; Να μεινετε μαζι και να σε αφήνει κάθε βράδυ για να βγει με τα φιλαρακια; Αυτό θες από την ζωή σου; Αμφιβάλλω... Θα μιλήσω και εγώ από εμπειρία (οκ μπορεί να μην είμαι ούτε καν 20 αλλά ισως και να έχω κάτι να πω πανω στο θέμα)... Ημουν σε σχεση εξ αποστασεως 1.5 χρόνο. Πολλά τηλέφωνα, πολλές βιντεοκλήσεις, ολά κομπλέ, αλλά το αγόρι μου, στην ηλικία που ήμαστε προφανώς και έβγαινε με τους φιλους του το βραδυ όπως και εγω άλλωστε... Ελα μου όμως που το απο κοντα έμπαζε γιατι όταν μας χωριζαν 5 λεπτά δρόμος ετρωγα γραψιμο. Από το σ'αγαπαω, μου λείπεις , ποτε θα σε δω, περναγε στο γραψιμο. Καμια συνοχη θα πεις, αλλα υπαρχει συνοχη και μαλιστα τεραστια... Ποιος ο λογος να επιλεξει καποιος σχεση εξ αποστασεως;( Θέλω να πω αλλο να σου τυχει να χωριστειτε κάμποσο με τον ανθρωπο σου, αλλο να ειναι επιλογη..Εφοσον εσεις ειστε μεγαλα παιδια και οχι φοιτητες, ειναι ξεκαθαρα επιλογη. Αν δεν μεινετε στα 30+ μαζι, ποτε θα το κανετε; ). Ο λόγος ειναι., γιατι ο τυπος θελει να νιωθει οτι εχει μια γυναικεια παρουσια στην ζωη του, την οποια ταυτοχρονα κραταει σε αποσταση, ωστε να μην χρειαζεται να δεσμευτει και να δωσει χρονο και ενεργεια. Η αποσταση λοιπον μια χαρα τον βολευει τον φιλο σου, αφου εχει την ανεση του και εσενα να τον επισκεπτεσαι οποτε του καπνισει.Χωρισε.
Εσύ κορίτσι μου θα πας μπροστα στη ζωή σου, επειδή ακριβώς μπορεί να μην είσαι ούτε καν 20, αλλά βλέπεις τα πράγματα με καθάριο μάτι. Μπράβο! Είσαι διορατικότατη.
Θα γράψω κάτι καθαρά απο προσωπική εμπειρία, δηλ καθαρά η δική μου οπτική που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις.Λόγο εργασίας ήμουν σε άλλη πόλη για ένα χρόνο, έκανα φιλίες με παιδιά απο τον εργασιακό χώρο εκεί, πολύ καλές φιλίες ταράξαμε πολύ κάναμε κολλητή παρέα όλη μέρα κτλπ.Βγαίνοντας κτλπ γνώρισα πολύ κόσμο (μικρή πόλη) και η παρέα μεγάλωσε, προφανώς υπήρχαν και κοπέλες στην παρέα πλέον, παρότι ειχα ξεκαθαρίσει σε όλα τα παιδιά οτι είχα σχέση και μάλιστα όταν βγαίναμε για κρασάκια μεζέδες κτλπ συζητούσαμε περι σχέσεων με παραδείγματα μέσα απο τις σχέσεις μας. Οπότε όλοι ήξεραν οτι έχω σχέση μάλιστα 2-3 ήξεραν και την κοπέλα μου, και παρότι δεν φλέρταρα ποτέ ούτε έκανα κάποιο πείραγμα σε κάποια κοπέλα της παρέας πχ, δέχθηκα φλέρτ και μέσα απο την παρέα και εκτός. Η παρέα άρχισε να βγαίνει και πιο αργά Παρασκευές-Σάββατα (τα οποία εγώ γύριζα Αθήνα οπότε δεν πήγαινα μαζί τους). Ένα σκ που έμεινα εκεί βγήκα μαζί τους, πήγαμε σε club, χορός, ποτά ξέρεις.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά Ήρθα σε πολύ, πολύ δύσκολη θέση και δεν κατάλαβα καν πως έγινε, εννοείτε έκανα πίσω γτ η σχέση μου ήταν το παν για εμένα και έφυγα. Δεύτερη φορά που πήγαμε εκεί μου την έπεσε στεγνά μια πιτσιρίκα, η οποία όταν προσπάθησα να την αποφύγω διακριτικά, έμεινε έκπληκτη, μάλιστα με ρώτησε με τρόπο μήπως δεν θέλω "γτ μου αρέσουν τα αγόρια" χαχα. Έπειτα συνειδητά απέφευγα τέτοιου είδους εξόδους γτ συνειδητοποιησα οτι θα μπορούσε να γίνει μλκια χωρίς καν να το καταλάβω.Τι θέλω να πω με όλο αυτό το παράδειγμα, δεν είναι απλά ένα ποτάκι μωρέ, ειδικά αν το κάνει κάποιος σε τακτική βάση, μάλλον παίζει το ματάκι του. Του αρέσει το τζέρτζελο.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Δυστυχώς το περιβάλλον συχνά δεν σέβεται τις δηλώσεις φρονήματος, μάλιστα θαρρώ ότι εισπράττουν μια διεστραμμένη ικανοποίηση από το να σε/μας κάνουν να "στραβοπατήσουμε". Προφανώς για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους, επιβεβαιώνουν έτσι ένα φιλοσοφικό μόττο ζωής ότι δεν είναι να εμπιστεύεσαι άνθρωπο μπλα μπλα μπλα. Μια ιδιαίτερα disillusioned θεώρηση της πραγματικότητας. Είναι λυπηρό, άμα κάτσεις να το σκεφτείς. Κι έχω δει μπροστά στα μάτια μου να "ρίχνονται" στον άντρα μου, όλων των ειδών γυναίκες (είναι τραβηχτικός, τι να κάνουμε) χωρίς να ξέρουν βέβαια το ποιόν του και πόσο αυτό τις ρίχνει στα μάτια του. Όπως και άντρες να προσπαθούν επανειλλημένα να τον παρασύρουν σε αρκουδιές, κι όταν αρνιόταν να τον λένε καληνυχτάκια, χαχαχα! Άσε που δεν είναι μόνο το "να γίνει μλακία χωρίς καν να το καταλάβεις", μπορεί να βγεί φήμη κι εκεί που δεν υφίσταται τίποτα! Έτσι, γιατί μπορούν.
Το θέμα είναι οτι με τέτοια άτομα σαν το αγόρι της εξ. (ανεξαρτητος φύλου βέβαια) δεν μπορείς να κάνεις λογική συζήτηση πάνω στο θέμα, γτ το παίζουν τόσο cool και άνετοι οτι για ένα ποτάκι πήγα πως κάνεις έτσι, ή εγώ πάω απλά για να χορέψω με τους φίλους μου, και στο τέλος θα βγεις κι εσύ ο "περίεργος" ο "antosicial" και ο "λάθος" που αισθάνεσαι άβολα, ο δικός σου να γυρνοβολάει μέχρι τα χαράματα στα clubakia.Συμπέρασμα: η "λύση" της καραβαν πιο πάνω μου μοιάζει η πιο σοφή. Στην τελική θα δεις και αν θα τον νοιαξει καθόλου που δεν θα σε δει ή θα το βρει ευκαιρία για clubοτσαρκα :P
Να μην πας. Μάλιστα να μην ενημερώσεις καν ότι δεν θα πας. Να περιμένει. Άμα σε ρωτήσει πώς και δεν πήγες θα πεις "μην με πιέζεις, για ένα ποτάκι βγήκα. Άντε, μην θυμώνεις σε αγαπάω".[Προσοχή όμως, δεν θα το προεκτείνεις, θα πεις ΜΟΝΟ αυτά και καλύτερα γραπτώς. Μην σε προδώσει η φωνή.]Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν εκτός κι αν βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon