ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 03:48

Δυο χρόνια στην ίδια παρέα και τώρα την έχω ερωτευτεί!

Ειναι 3:42 κάθομαι και σκέφτομαι δεν μπορεί να με παρει ο ύπνος. Ειμαι 21 χρονών φοιτητής. Τον τελευταίο καιρό έχω έρθει κοντά με ένα κορίτσι από την παρέα μου,στην παρέα ήταν εδώ και δυο χρόνια αλλά τώρα άρχισα να την βλέπω αλλιώς.Τα πηγαίνουμε αρκετά καλά...Υπάρχει ένα θέμα όμως,γνωρίζω ότι δεν με βλέπει ερωτικά αλλά οι πράξεις της άλλο δείχνουν...δεν ξέρω τι να κάνω...αύριο θα βγούμε οι δυο μας...αλλά τι να το κάνω; αυτή νομίζει ότι θα βγουν δυο φίλοι....Μπορω να πω ειμαι ερωτευμένος μαζί της.Αυτό που με απασχολεί είναι ότι μηοως ανταποκρίνεται γιατί της αρέσει όλο αυτό το ενδιαφέρον από την πλευρά μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλτατε, ή της μιλάς και αναλαμβάνεις το ρίσκο, ή το συνεχίζεις στην αδιαφορία μέχρι να την δεις με άλλον και να συνέλθεις.Μικρή σημείωση: αν της μιλήσεις και σε απορρίψει, όσο επώδυνο και να ακούγεται, καλό θα ήταν να ξεκόψεις από τη συγκεκριμένη παρέα.
Δύο είναι οι τροποι. 1. Της μιλάς! Μου αρέσεις. Δε σε βλέπω φιλικα.2. Εκτός αν όπως λες υπάρχουν κινήσεις από αυτή οπότε απλά έρθετε πιο κοντά και γίνει η φάση.
Scroll to top icon