ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 22:09

Απορία

Δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων μπορούν να ερωτευτούν μεταξύ τους;Ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση όταν και οι 2 είναι χαμηλών τόνων;Γνώμες και εμπειρίες σχολιαστών δεκτές.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, τι πίνετε ορισμένοι ρε παιδιά; τι πάει να πει αν ένας ''χαμηλών τόνων'' μπορεί να ερωτευτεί; Γιατί μέσα σας θεωρείτε κάποιοι πως ο έρωτας και το πάθος είναι προνόμιο μόνο των τραμπούκων και των κάφρων;
Μου κάνει λιγο εντύπωση αυτό που γραφεις.Δηλαδή θες να πεις πως μπορει ένας ανθρωπος εξωστρεφής να προσποιείται τον εσωστρεφή;και για πόσο να κρυφτεί οταν ο άλλος από τη φύση του είναι υπερκινητικός χαρακτήρας;πόσο θα αντέξει;συνήθως μου έχει τύχει να γνωρίσω το αντίθετο. Δηλαδή ανθρώπους που είναι ήδη χαμηλών τόνων, να βγάζουν αρχικά μια πιο δυναμική παρουσία ώσπου να να τους γνωρίσω λιγο καλύτερα και να δω ότι είναι πολυ ήρεμα άτομα καταβαθως.
Φυσικά και μπορούν να ερωτευτούν δυο ανθρωποι που είναι και οι δυο χαμηλών τόνων.Και αν καταφέρουν να ξεπεράσουν τις οποιες αναστολές τους θα δημιουργήσουν σίγουρα μια αρκετά ρομαντική σχέση μεταξύ τους.
Scroll to top icon