ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 15:08

:))

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας λιφοπαρεα. Κάποιοι με ειρωνευτηκατε και όχι άδικα. Ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν γνώριζα ότι το αξιομνημόνευτη είναι τόσο ψωνιστικη έκφραση και ειλικρινα λάθος μου. Απλά κάποτε θεωρούσα ότι είμαι ξεχωριστη για αυτούς που με επέλεξαν όπως όλοι οι άνθρωποι. Ένιωθα ότι αξίζω να με έχει κάποιος άνθρωπος στην ζωή του. Τώρα τελευταία όμως και με αυτό που συνέβη αισθάνομαι ότι είμαι άχρηστη και και και... Πολλά... Απλά επειδή πάντα είχα θέμα με τα κιλά τώρα έχω ψευδαίσθησεις ότι όποιος δεν με θέλει οφείλεται στο ότι δεν είμαι αρκετά κοκαλιαρα. Για αυτό και αποφάσισα να μιλήσω και να πάω και σε ψυχολόγο... Διότι δεν σκοπεύω να πάθω νευρική ανορεξία για κάθε τι που δεν μου πάει όπως θέλω.... Είμαστε κάτι παραπάνω από την εικόνα και πρέπει να το καταλάβω και εγώ και όλοι μας...επίσης όλοι οι καλοψυχοι άνθρωποι αξίζουμε την ανθρώπινη συντροφιά , φιλιά και αγάπη.. μακάρι όμως να ήταν τόσο εύκολο να το εννουσα και για εμένα. Αυτό ήθελα να πω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και να περνάτε ολοι πάντα υπέροχα!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι αυτός που σχολίασε πρώτος το αξιομνημόνευτη. Ορεξη έχεις για να ψάχνεσαι, νομίζω.Ασε τους ψυχολόγους και μη προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα από εκει που δεν υπάρχουν. Η ίδια το λες ότι ήσουν ξεχωριστή (ή ετσι πίστεψες) για τα άτομα που σε επέλεξαν δίπλα τους και αυτό πρέπει να ισχύει. Οτιδήποτε άλλο δεν αξίζει.Και ξέχνα επιτέλους τα κιλά. Τα 52 είναι μια χαρά (ή μάλλον λίγα) εκτός κι αν είσαι πολύ μινιόν.Φιλικά πάντα ε! :)
Scroll to top icon