ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 16:11

φόβος δέσμευσης

Είμαι 20 χρονών και έχω σχέση 2,5 χρόνια το αγόρι μου είναι 26 χρονών... Για αρκετό καιρό ήμουν άνεργη πλέον πήγα σε πρόγραμμα 9 μηνες .. Το αγόρι μου άνεργος κάνει ντελιβερη αραιά και που.. Μου είχε πει πως με βλέπει σοβαρα κάποτε πολύ καιρό πριν αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία έλεγα δεν ξέρεις αυριο μεθαύριο αν θα συνεχίσουμε μαζί... Τον τελευταίο καιρό άλλαξε πολύ μάλιστα ποιο γλυκός δεν μου χαλάει χατήρι συμπεριφερεται με περισσότερη κατανόηση και αφήσαμε πίσω τσακωμούς και διαφωνίες... Εγώ είμαι 20 και αρκετά ώριμη για την ηλικία μου το αγόρι μου όχι τόσο ώριμο ... Μου είχε πει αν βρω μια δουλειά εγώ θα προχωρήσουμε παρακάτω εγώ είχα πει πως δεν θα ήθελα γιατί είναι νωρίς και είμαι μικρή ακόμη να όμως που άλλαξαν όλα... στα ξαφνικά μου λέει ήμαστε 2,5 χρόνια μαζί πρέπει να κάνουμε κάτι λέω σαν τι μωρο μου λέει να δωσουμε λογο έμεινα κάγκελο λέω τι?? λέει θα μιλήσουμε και από κοντά... Δεν θέλω να τον πληγώσο ούτε να του πω πως δεν θέλω κάτι τέτοιο πάντα ήθελα να μείνω μαζί του το σκεφτόμουν συνέχεια αλλά δεν ξέρω στην πορεία τι άλλαξε ίσως σκέφτηκα αλλιως? Ίσως κατάλαβα πως δεν έχω ζήσει ακόμη την ζωή μου? Ίσως και η ευθύνες μετά... Φοβάμαι να δεσμεύτω από τα 20 μου όχι ότι μου λειπη κατι ξέρω να μαγειρεύω να καθαρίζω βασικά ξέρω τα πάντα ξέρω τι θέλει ένα σπίτι αλλά μετά αύριο μεθαύριο?? Θα κάνουμε παιδιά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για μεγάλα βήματα γιατί ένα σπίτι ένας άνδρας μια οικογένεια πληρή πολλές προυπόθεσης... Εσείς μια γνώμη σας θα με βοηθήσει συγουρα γιατί έχω πελαγώσει και μην μιλήσω για τους γονείς μου δεν τον θελουν καθόλου λένε άνεργος ντελιβερη αραια και που πως θα ζήσετε το ξέρω γνωρίζο και αυτή την κατάσταση αλλα τι να κάνω τι???
2
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι μικρή για γάμο, έχεις χρόνια μπροστά σου. Το ότι θέλει να λογοδοτηθείτε, δεν σημαίνει πως θα δεσμεύσει κιόλας κάτι να είστε για πάντα μαζί. Απλά θέλει με τον τρόπο του που μάλλον είναι κάπως παραδοσιακός σαν και εμένα, να αρραβωνιαστείτε. Αν δεν θέλεις μη το κάνεις αλλά να του εξηγήσεις τα θέλω σου. Μη το δένεις κόμπο ότι θα τον παντρευτείς κιόλας. Θέλει να σου δείξει τις σοβαρές του προθέσεις. Οι γονείς σου που δεν τον θέλουν επειδή είναι ντελιβεράς, είναι άκυρο για μένα γιατί μας δέρνει η ανεργία. Δεν φταίει αυτός αν δουλεύει αραιά και που. Θα συμφωνούσα με τους γονείς σου αν ήταν τεμπέλης και δεν τον ήθελαν.
Scroll to top icon