ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 13:11

Boηθήστε.

Πως να πλησιασω κάποιον που ειναι στην σχολή μου έναν χρονο μεγαλύτερος, δεν σχολάμε και δεν πάμε ίδια ώρα και δεν έχουμε κοινούς φίλους; Έχουμε συστηθεί γιατί μια μέρα τον είχα δει με μια γνωστή μου και πήγα και καλά να την χαιρετήσω, επομένως μίλησα και σε αυτόν. Πλέον όταν αλλάζουμε αίθουσες, τον βλέπω να βγαίνει όταν εμείς μπαίνουμε και χαιρετιόμαστε αν τυχει να περάσουμε δίπλα δίπλα. Προτείνετε ιδέες. Θέλω απλά να αρχισουμε να μιλάμε πιο πολύ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ στην θέση σου, θα του ζήταγα σημειώσεις ή παλιά θέματα, λέγοντας του ότι δεν ξέρω κάποιον άλλον να ζητήσω. Πιθανότατα θα σου έφερνε παλιο τετράδιο ή θα στις εστελνε με φωτογραφίες (άρα θα ανταλλάζατε και φβ). Μετά θα του έλεγα από κοντα, ποοσο μα ποοοσο καλές είναι οι σημείωσεις του και πόσο πολύ βοηθησαν και θα χρησιμοποιουσα αυτο το παρε δωσε σαν αφορμη για να ειμαι πιο θερμη μαζι του. Δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο και ως γνωστων στα πιο πολλα αγορια η καλυτερη τους ειναι να τους ζητας βοήθεια..
όταν τύχει να συναντηθείτε στην αλλαγή αιθουσών, περίμενε να χαιρετηθείτε κάπου που θα μπορείτε να κοντοσταθείτε, μην πεις απλά "γεια τι κάνεις καλά ευχαριστώ", πες γεια, πώς πήγε το μάθημα; Κάτι θα απαντήσει αυτός, καπάκια πριν φύγει πες κάτι του στυλ:Είναι καλοί καθηγητές αυτοί; Να διαλέξω αυτό το τμήμα του χρόνου; (αν η σχολή σου έχει Α, και Β τμήμα σε κάθε μάθημα).ήΑξίζει να παρακολουθήσω του χρόνου αυτό το μάθημα έχω ακούσει καλά λόγια για τον καθηγητή τι γνώμη έχεις; \κάτι τέτοιο, τέλος πάντων το προσαρμόζεις στα μέτρα σου.Αφού σου πει την γνώμη του κτλπ θα τον ευχαριστήσεις και θα τον ρωτήσεις, "έχεις Facebook, (ή κάτι τέλος πάντων το φβ το δίνουν πιο εύκολα) αν έχω περισσότερες απορίες; (και όχι μόνο)".θα στο δώσει στάνταρ no worries, αφου στο δώσει μπορείς να πεις προαιρετικά (ανάλογα με τον ενθουσιασμό που υπήρχε στην συζήτηση δηλ):"Να κανονίσουμε και για κανένα καφεδάκι μετά τη σχολή κάποια μέρα που βολεύει αν θες ".Αυτά.. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Σημαντικό προσπάθησε να σου βγει φυσικά μην κομπάζεις κτλπ γτ αλλιώς.θα είναι κάπως αμήχανα.Wish you Luck!!
Scroll to top icon