ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 17:11

Να ακουσω ..

Αλήθεια Πώς μπορείς να κάνεις εναν αντρα (σε απόσταση οντες) να τρεχει απο πισω σου? ?εκεινος βγαινει εχει παρεες βγαινει καθε μέρα..και εγω απο πισω να παιρνω τηλέφωνα και εκεινος να μ λεει οτι τον πιέζω πολυ.. παμε καλα?
11
 
 
 
 
σχόλια
Να μην γίνεσαι κολλιτσίδα στους ανθρώπους. Είτε αυτοί λέγονται φίλοι είτε σχέση. Η πλειοψηφία θα ξενέρωνε και θα έφευγε μακριά. Μάθε να περνάς χρόνο και με τον εαυτό σου αντί να σβερκώνεσαι στους άλλους.
Το πρόβλημα είναι ότι η έννοια της «κολλιτσίδας» και του «με γράφει» είναι απολυτά σχετικές και εκεί είναι που γίνονται οι παρεξηγήσεις. Δηλαδή μπορεί να είναι και θέμα κακής επικοινωνίας.
Ακου... Όταν τρέχεις πίσω από κάποιον, ειναι ο εγωισμός σου στην μέση, μπορεί αυτόν τον ανθρωπο να μην το θες καν. Οταν αντιστοιχα κανεις καποιον να τρέχει από πισω σου, δεν ξερεις αν το κανει γιατι οντως σε θελει η διοτι του αρεσει η προκληση. Καλο το κυνηγητό, αλλά κάποια στιγμη σε αδειάζει επομένως παράτα το.Εφοσον ομως ρωτας, ας απαντησω. Μην σηκωνεις το τηλ. ,αρχισε να μιλας για αντρες απο τον περιγυρο σου λεγοντας ποσο καλοί είναι, ποσο βοηθητικοι, εξυπνοι, ικανοι και μπλα μπλα μπλα. Αρχισε να βγαινεις πιο πολύ, ξεκινα μαθηματα χορου η γραψου σε εναν συλλογο (εκει να δεις ζηλεια) και ολα αυτα κανε τα οσο φερεσαι πολυ γλυκα και του λες ποσο σου λειπει και τον αγαπας.(Θα δουλεψει υποθετω, αλλα δεν παυει να ειναι χειριστικο και ανουσιο... Στην θεση σου θα τον αφηνα και θα εψαχνα κατι αλλο )
Scroll to top icon