ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 17:09

Τα πανω κατω

Γεια σας..είμαι η κοπέλα με τον τυπο που ακουει καψουροτραγουδα μόνος του μεχρι το πρωι.. η αληθεια ειναι ο τι χωρισε πριν απο μενα απο μια μακροχρονια σχεση γτ τον παρατησε εκεινη.. και ξερω και νιωθω οτι τον πληγωσε .ομως μου λεει οτι ανεκαθεν του αρεσουν τα καψουρικα τραγουδια και δεν το κανει επι τουτου ή επειδη σκέφτεται καποια.. λεει οτι με αγαπαει και αν εχω τη παραμικρή αμφιβολια να με στείλει πακέτο στη μάνα μου . Ακου εκει.. τροπος! Να τον πιστεψω ή θελει απλα να με διωξει απο τη ζωη του μεσα απο αυτή τη συμπεριφορά?και αν ειχε κολλημα ακομα θα μου ελεγε Πώς με λατρευει και πεθαινει για μένα?
6
 
 
 
 
σχόλια
ξερεις γιατι σε κρατα ακομα κοντα του?? φυσικα και ΟΧΙ επειδη σε αγαπαει αλλα επειδη εξυπηρετεις τα συμφεροντα του, δηλαδη να φαινεται οτι εχει γκομενα κ οτι δεν ειναι μονος, να εχει καποια διπλα του (οποια ναναι, εσενα στην προκειμενη) για να μην αισθανεται αυτος μονος και για να εχει καποια να ξεσπα τα νευρα του οταν νοιωθει σκατα. εσυ κολλημενη μαζι του, εισαι η τελεια υποψηφια για ολα αυτα κ χωρις αντιρρησεις, οτι πρεπει δηλαδη. τυχη βουνο, περαστικα
Δε νομίζω πως είναι καλό να είσαι αποδέκτης εκφράσεων:«θα σε στείλω στη μάνα σου». Ακόμα και αν έχεις ξεπεράσει κάποιον αυτά τα τραγούδια τέτοιες ώρες ξυπνάνε μνήμες. Δεν είσαι παράλογη.
Γράφεις μεν μαλακίες, ωστόσο θα συμφωνήσω σε ένα σημείο. Πράγματι είναι περίεργο το γεγονός ότι ακούει καψουροτράγουδα μέχρι τα ξημερώματα. Αυτή την ώρα συνήθως που χαλαρώνουμε, περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό. Πιθανώς να σκέφτεται όντως την πρώην του.
Scroll to top icon