ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 19:13

Τώρα που να ξέρω?

Το πρωί πηγαίνοντας να πάρω το αυτοκίνητο για τη δουλειά βρίσκω στο παρπριζ μια ανθοδέσμη... Δεν είχε κάρτα...σχέση δεν έχω...κάποιος να μου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του δεν υπάρχει...Ρώτησα τους οικείους και τους φίλους μου μήπως έχουν κάποια σχέση μ αυτό και το αρνούνται....Και τότε ποιος στο καλό τα έστειλε ρε παιδιά???Κανένας που πρέπει να φοβάμαι??? Άμα ήταν κάτι νορμάλ δε θα έπρεπε να έχει μια κάρτα???100 ροζ τριαντάφυλλα....Ούτε καν το χρώμα δεν βοηθάει να βγάλω άκρη....Να κάνεις μια τέτοια κινηση και να μην αφήσεις ίχνη? Ποιος ο λόγος?
5
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με Διογένη.Επίσης μια ανθοδέσμη με 100 τριαντάφυλλα κοστίζει γύρω στα 300€ (οπότε αυτός/ή που την έβαλε εκεί, θα παραμόνευε κρυφά μην του/την κλέψουν -πόσο creepy!-).Αν ψήνεσαι ακόμη κι έτσι, αναζήτησέ τον/την ανάμεσα στα πλούσια άτομα του κύκλο σου. Αν και πιστεύω ότι η εξομολόγηση είναι τρολλάρισμα αλλά λέμε τώρα.
Scroll to top icon