ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2018 | 13:05

Εικαστικός (πάμε πάλι)

Δεν μπορώ να το διαχειριστω , τον βλέπω και λιώνω.Το είπα σε μια συνάδελφο τη μοναδική που εμπιστεύομαι και έπεσε από τα σύννεφα ,μου είπε πως δεν το δείχνω καθόλου, το αντίθετο μάλλον, ενώ μου είπε ότι κ αυτός δε μιλά με κανέναν παρά ένα τυπικό καλημέρα. Χτες ωστόσο και μπροστά της(πριν της πω πως νιώθω )πέρασε από δίπλα μας και πήρα τη γενναία απόφαση και του μίλησα.Του είπα Γιάννη δε μας μιλάς; Και πέρασε το χέρι του στη μέση μου και μου είπε εσύ εισαι με κάτω το κεφάλι και του είπα γελώντας είμαι ταπεινό κορίτσι δε με έχεις κόψει καλά και γέλασε και εφυγε.Σημερα στην τάξη μιλήσαμε λίγο τον ρώτησα από πού είναι ,αν έχει τελειώσει καλών τεχνών, με ρώτησε κ αυτός από που είμαι κτλ.Δεν πιστεύω πως με γουστάρει απλά ίσως γενικά δεν ανοίγεται εύκολα και θεωρεί ότι με εμένα θ μπορούσε να έχει μια παραπάνω σχέση από τους άλλους εκεί μέσα. Είμαι άλλωστε χοντρή.Ασχημη δεν είμαι στο πρόσωπο,, αλλά ειμαι χοντρή και δε νομίζω θα με έβλεπε ποτέ ερωτικα. Μάλιστα, όταν είπα τ βράδυ στη συνάδελφό τι νιώθω μου είπε καλά τι του βρήκες (αχαχαχαχα),ότι δεν το δείχνω με τίποτα, και ότι της έκανε εντύπωση που με έπιασε από τη μέση καθώς δεν είναι με κανέναν διαχυτικος αλλά θεώρησε πως γνωριζόμασταν. Α του έδωσα και καραμέλα σήμερα στην τάξη(ρώτησα και αυτόν και μια άλλη συνάδελφο που ήταν μέσα αν ήθελαν) και όταν πήγα να την ακουμπήσω στο χέρι του ετρεμα...Το θέμα είναι πως εγώ τον θέλω.Και προτιμώ να φάω τη χυλοπιτα μου (οκ στη ζωή είναι)παρά να τν βλέπω και να τρέμω.Ομως, πως λες κάτι τέτοιο;Να τον πιάσω και να του το πω ευθέως;Να το πάω απέξω;Και άντε βρίσκω τον τρόπο, μήπως δεν πρέπει να το πω γιατί θα έρθει σε δύσκολη θέση;Τι να κάνω;Περιττό να πω πως η περιοχή είναι φουλ κουτσομπολιό άρα πρέπει να το κάνω διακριτικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι καταλαβαίνω το άγχος ,τι να κάνω ,τι να πω ,πως να το φέρω ????Όλα ξεκινάνε από μια απλή ερώτηση .Το απόγευμα τι κάνεις ?Έχεις χρόνο για ένα καφε ??Νομίζω ότι είναι πιο ανθρώπινο και δεν γίνεσαι και χου με τη μια .Εκεί στον καφέ ή στο ποτό το βράδυ έχεις την δυνατότητα να κόψεις κίνηση πριν ανοίξεις τα χαρτιά σου και γιατί όχι να πετάξεις το μπαλάκι σε αυτόν (αν σε γουστάρει και έχει πει ναι στην πρόσκληση )να κάνει αυτός την κίνηση του .Το είμαι χοντρή το αφήνω ασχολίαστο ...Τρώνε και οι αδύνατες χυλόπιτες ,true story ..
Ζήτα του διακριτικά να πάτε για καφέ μετά τη δουλειά. Ή ρώτα τον αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ζωγραφικής σε ενήλικες γιατί θα σε ενδιέφερε να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Αλλά κάνε κάτι, αλλιώς θα σου μείνει απωθημένο μια ζωή. Αν δεν κάνεις τίποτα, θα έχεις 100% αρνητική απάντηση. Αν κάνεις όμως, έχεις 50% πιθανότητα να πει ναι :)Καλή επιτυχία (να μας ενημερώσεις για την έκβαση!!)
Scroll to top icon