ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2018 | 10:51

Να με θέλει ακομα;;;

Έστειλα στον πρώην μου ευχές για τα γενέθλια του!Ήθελα να το κάνω επειδή με αυτόν τον άνθρωπο έζησα έντονα συναισθήματα και θα τον έχω πάντα στη καρδιά μου.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου απαντήσει.. το έκανε όμως..με ευχαρίστησε και με ρώτησε αν ειμαι καλά.Του είπα όλα μια χαρά κ ότι ελπίζω να είναι εξίσου καλά.Το συνέχισε λέγοντας μου όταν τυχαίνει να τον βλέπω να λέω ένα γεια..δεν έχουμε τσακωθεί.Αυτο προσπαθώ να το αποκωδικοποίησω και δεν μπορώ.Οκ δεν έχουμε τσακωθεί.. αλλά με όσα ένιωσα μαζί του δεν θα μπορώ να είμαι φίλη του.Απ την άλλη σκέφτομαι μήπως έχει μετανιώσει κ έκανε ένα βήμα για να έρθουμε πάλι κοντά.Μπερδεμενη....ξανα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Βήμα έκανες εσύ που έστειλες το μήνυμα και καλά έκανες κατά την άποψη μουΤο ότι απάντησε και είναι πολιτισμένος επιβεβαιώνει την επιλογή έκανες για να είσαι μαζί του για όσο καιρό κράτησε.Αν δεν απαντούσε θα έδειχνε κάποιον μικρόψυχο και θα κατάστρεφε το παρελθόν σας.Τώρα αν έχεις αισθήματα για εκείνον και αφού είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνατε πράγματα φαντάζομαι ότι ξέρεις ποια είναι αυτά που σας ενώνουν και ποια αυτά που σας χωρίζουν. Αν τα πρώτα είναι περισσότερα μακάρι να τα ξαναβρείτε.Δεν είναι λόγος επανασύνδεσης ο δεν βρήκα κάποιον/κάποια νέο/νέα οπότε επιστρέφω.
Δεν χρειάζεται/δεν σου είπε να είσαι φίλη του. Σου είπε απλά να του λες ένα γεια.Και από τη στιγμή που του έστειλες και δεν έχετε τσακωθεί, είτε το νιώθει και εκείνος πως ένα γεια μπορείτε να το λέτε, είτε στο είπε από ευγένεια. Όπως και να'χει εσύ μάλλον ελπίζεις ακόμα, διαφορετικά δεν θα ήσουν μπερδεμένη ούτε θα το συζητούσαμε τώρα.
Δεν σου είπε να είστε φίλοι.Καλημέρα λέμε και στους γνωστούς όχι μόνο στους φίλους, γκόμενους ή συγγενείς.Δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε και να τα κάνουμε πολύπλοκα όταν κάτι είναι απλό και τίποτα περισσότερο από οτι φαίνεται.
Scroll to top icon