ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2018 | 22:27

Πιστευω

Ότι οι μεγαλύτεροι άντρες είναι πολύ πιο γοητευτικοί. Είμαι γύρω στα 20 και συνήθως τρώω κόλλημα με τύπους τουλάχιστον μια δεκαετία μεγαλύτερους μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο σε νοιώθω!!! Και εμένα πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι αυτοι που ηταν κοντα στα 30+ δεν ξέρω μου έβγαζαν κάτι γοητευτικό και ώριμο (Αλλά δεν ισχύει παντα?)
Να σου πω την αλήθεια και εμένα μου φαίνονται πιο γοητευτικοί οι ελάχιστα μεγαλύτεροι (κάτω από 30 όμως), αλλά δύσκολα θα έκανα κατι... Οσοι γνωστοί μου είναι στα 25-26 ας πούμε, τους ξέρω από το πανεπίστημιο και είναι αργόσχολοι, αιώνιοι φοιτητές φάση, που αρνούνται να ασχοληθουν με το οτιδηποτε που απαιτει κοπο, άρα απορρίπτονται, διοτι βρισκεις αγορι στα 20 πολυ πιο ωριμο αν θες...
Πού είναι το περίεργο; Είσαι 20 χρονών και γουστάρεις 30άρηδες. Το λες μ` έναν τρόπο λες και τρως κόλλημα με γέροντες. Σιγά τη διαφορά ηλικίας. Σε ελκύουν προφανώς περισσότερο, γιατί σου παρέχουν παραπάνω ασφάλεια κοκ από έναν συνομήλικό σου.
Scroll to top icon