ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 01:03

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗ

Λοιπον παω β λυκειου και ειμαι στη θετικη κατευθυνση. Θελω πολυ να περασω ιατρικη. Πιστευω οτι το επαγγελμα του γιατρου ειναι το καταλληλο για εμενα. Εχω ψαξει ολες τις σχολες και πραγματικα δεν αισθανομαι οτι καμξα με γεμιζει τοσο. Γενικα παντα διαβαζα και ημουν καλη μαθητρια, επομενως εχω καλες βασεις. Περυσι εγραψα στη φυσικη 19.2, στη χημεια 17, στη βιολογια 20 και στην εκθεση 18.7. Στην εκθεση φετος παιρνω πολυ καλους βαθμους 18-19. Βιολογια δεν εχω αρχισει ακομα φροντιστηριο. Τη χημεια την ειχα παρει στραβα απο την πρωτη στιγμη και σε ενα τεστ που γραψαμε πηρα 17, αλλα δεν τη φοβαμαι θεωρω πως λιγο ακομα να διαβασω το 'χω. Φυσικη παλι γραψαμε σημερα στο σχολειο...ο καθηγητης μας ειναι πολυ απαιτητικος και βαζει πολυ δυσκολα θεματα κατα κοινη ομολογια. Εγω λοιπον, αν και ηξερα τις λυσεις απο ολα τα θεματα(το οποιο ειναι υποθεση απο μονο του), εκεινη την ωρα δεν προλαβα να λυσω ενα υποερωτημα το οποιο πιανει 15 μορια, και υπαρχει περιπτωση να εχω κανει και λαθος ενα θεμα απο βιασυνη αλλα δεν ειναι σιγουρο(βρηκα ριζα 2 αντι για ριζα 2 δευτερα) που πιανει νομιζω 12. Τελος παντων αυτο με αγχωσε παρα πολυ και με τρομαξε παρα πολυ. Φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω. Αυτος βαζει θεματα επιπεδου πανελληνιων...αν εγραφα τωρα πανελληνιες δεν θα περναγα εκει που ηθελα! Λετε να μπορω να το διορθωσω αυτο? Γαμωτο αφου τα ξερω!Δυστυχως δυνατοτητα για εξωτερικο δεν υπαρχει λογω οικονομικων. Οποτε οι πανελληνιες ειναι μονοδρομος. Αυτη τη στιγμη εχω πανικοβληθει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ξερετε :(. Αν εχει κανεις καποια συμβουλη απο την εμπειρια του ας την παραθεσει απο κατω... Για ο,τιδηποτε. Για το διαβασμα, την διαχειριση του χρονου(διαγωνισματα+μελετη), τις εξετασεις και γενικα ο,τι θεωρειτε πως θα μου φανει χρησιμο.Ευχαριστω προκαταβολικα, και συγγνωμη που γραφω ασυναρτησιες απλα αυτη τη στιγμη ειμαι παρα πολυ συγχυσμενη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Χαλάρωσε. Είναι νωρίς ακόμα και θα έχεις όλον τον χρόνο να διαβάσεις. Για να σε ηρεμήσω, στην 2α λυκειου δεν είχα ανοίξει βιβλίο όλη την χρόνια. Από χημεία δεν ήξερα ΤΙΠΟΤΑ το ίδιο και από φυσική αλλα εκεί ηταν κάπως καλύτερη η κατασταση. Στο τέλος γιατι στο σχολείο αδιαφορούσα για τα πάντα, πήρα απολύτηριο 17.5 , πανελληνιες εγραψα 17.4 και οι καθηγητές μου τραβαγαν τα μαλλια τους. Στοχευα και εγω για ιατρικη και είχα γραψει πολύ καλά σε όλα εκτός απο την βιολογία που πάτωσα και πήρα 15.5, έτσι βρεθηκα στο χημικο και είμαι πολυ ικανοποιημένη. Θα σου δώσω την εξης συμβουλή...Αν πας φροντιστηριο και δεις οτι ενας καθηγητης δεν σου κάνει, να τον αλλάξεις. Ο χημικός μου γτ ειχα παρει 9 σε ενα διαγωνισμα μου ειχε πει το φοβερο "Δεν μπορουν να παρουν όλοι 19". Εκείνη ήταν η στιγμή που βγήκα διακριτικά έξω μετα άρχισα να κλαίω μπήκα μεσα του είπα "19 θα πάρω" και αλλαξα καθηγητη. Με την νεα καθηγητρια είχα πολυ καλή συννενοηση και εν τελει τα πηγα τελεια... Να προσεξεις πάρα πολυ την βιολογία. Εμεις είχαμε ένα κάπως αλλοπρόσαλλο καθηγητη ξερεις απο αυτους τους 35χρονους που την πεφτουν στις μαθητριες ,κάνει χαβαλέ και λίγο μάθημα. Αν δεις κατι τετοιο αλλαξε τον...Πρέπει να είναι κάπως σχολαστικος ο καθηγητης σε αυτο το μαθημα, γιατι θα δεις ότι δεν μετραει τοσο η γνωση και η σκεψη αλλά η λεπτομερεια.
Scroll to top icon