ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 22:06

Υψος

Γεια σας! Ειμαι κοπελα 24 ετων με υψος 1.65.Προσφατα γνωρισα ενα παλικαρι 26 χρονων. Μου αρεσει και εμφανισιακα και σαν χαρακτηρας αλλα ειναι κοντουλης για αντρας. Ειναι 1,68Με χαλαει αρκετα αυτο γιατι οταν ειμαστε διπλα διπλα φαινομαστε ισα και ειναι καπως. Αυτος δεν εχει θεμα αλλα εμενα μου χτυπαει λιγο σαν εικονα. Θα τον ηθελα 1.70 τουλαχιστον ρε παιδια. Τι να κανω? Να τον τεντωσω?! Ενταξει θα με πειτε χαζη τωρα που καθομαι κι ασχολουμαι με το υψος αλλα εμενα μου την σπαει πως να το κανουμε...Εχετε κανα τιπ για να το ξεπερασω;Κατα τα αλλα ειναι καλο παιδι κι ενδιαφερεται
6
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον σου την σπάει κάτι τόσο ασήμαντο που σε εμποδίζει να βλέπεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο σύνολο του και με την προϋπόθεση ότι δεν νιώθεις ιδιαίτερα πράγματα γι' αυτόν, τελείωνε το, όπως σου είπαν και οι προηγούμενοι σχολιαστές. Είναι χαζομάρα αυτό που κάνεις. Και για σένα και γι' αυτόν. Ο πρώην σύζυγος μου είναι 1.70, εγώ 1.68. Ήμασταν μαζί για 16 χρόνια περίπου. Υπήρχαν ένα κάρο λόγοι για να χωρίσουμε, το ύψος του δεν ήταν ποτέ ένας από αυτούς.
Για κάποιο λόγο με στενοχώρησε αυτή η εξομολόγηση. Θεωρώ αδιανόητο να μη σου αρέσει η σχέση σου για λίγους πόντους. Ναι κι εγώ νομίζω ότι δε σου ταιριάζει και δεν του αξίζεις! Ώσπου να μάθεις να αγαπάς ψυχές μέτρα πόντους...!!!
Νομίζω πως το τι μας ελκύει και τι όχι ή και τι μας απωθεί είναι τόσο βαθειά εντυπωμένα μέσα μας ήδη από την παιδική ηλικία, που είναι δύσκολο να τα αποβάλουμε έτσι απλά επειδή κατά τ'άλλα μας αρέσει κάποιος. Θέλει πάρα πολύ δουλειά με τον εαυτό σου.
Scroll to top icon