ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2018 | 07:21

Λυπάμαι..

Ήθελα απλά να εκφράσω την απογοήτευση μου σχετικά με τα δημόσια νοσοκομεία..Είχα χτες βράδυ πυρετό,πονόλαιμο και μπούκωμα..μπαίνω Ίντερνετ να δω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει ώστε να παω σχετικά πρωι για να μπορώ να δικαιολογησω και την μία μέρα απουσίας μου από την δουλεια.Για να μην τα πολυλογώ πηγαίνω σήμερα 6 το πρωι στον ωρλ μπαίνω μέσα του λέω τι έχω κτλ και μου λέει τέτοια ώρα ερχόμαστε για επειγοντα Όχι για μαλακιες..συγνωμη την επόμενη φορα θα φροντίσω να έρθω ετοιμοθάνατη για να με εξετάσεις..Λυπάμαι πραγματικά που τέτοιοι άνθρωποι αν λέγεται και άνθρωπος είναι γιατροί..Πλήρωνε εφκα σου λέει μετά κάθε μήνα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, και πάλι θεωρώ οτι για μια γρίπη είναι υπερβολικό να τρέξεις νύχτα/ξημερώματα σε νοσοκομείο. Αν είχες επιπλοκές, π.χ. όπως ανεφερε κάποιος σχολιαστής όπως βρογχοσπασμούς/δυκολία στην αναπνοή/αλλεργική αντίδραση, ναι εννοείται οτι πας. Κατά τ'άλλα αν καθένας με ίωση τραβιόταν στα νοσοκομεία, δεν θα έκαναν άλλη δουλειά οι γιατροί. Σίγουρα πάντως ο γιατρός δεν θα έπρεπε να σου μιλήσει έτσι τη στιγμή που δεν είχαν άλλα περιστατικά, θα έπρεπε να σε εξετάσει, δεν θα έπαιρνε και τόση ώρα.Τέλος, ναι σύμφωνοι, δεν πας στο νοσοκομείο για τη διασκέδασή σου. Υπάρχουν όμως κι άτομα που πάνε για ψύλλου πήδημα, χωρίς να υπολογίζουν οτι αυτό κοστίζει χρόνο στο γιατρό και χρήματα στην κοινωνία.
Ε τώρα θα μας τρελάνεις; Θεωρείς το κρύωμα επείγον περιστατικό;!Δηλαδή δε μπορούσες να πάρεις ένα αντιπυρετικό και να πας το πρωί σε ένα γιατρό;Το προσωπικό των νοσοκομείων που εφημερεύει είναι που είναι περιορισμένο, θα ήθελες να αφήσουν κάποιον που είχε ίσως ένα ατύχημα, ένα σπάσιμο, ένα έμφραγμα, για κάποιον με πονόλαιμο-πυρετό-μπούκωμα; Έχω μείνει άφωνη, θα αποδώσω την έλλειψη λογικής σκέψης στον πυρετό.
Ξεχασα να αναφερω οτι στην αιθουσα αναμονης δεν υπηρχε καποιος αλλος, ημουν μονο εγω και ο γιατρος κοιμοταν και εκνευριστηκε προφανως που τον ξυπνησα για να κανει το καθηκον του και γιαυτο για το οποιο πληρωνεται.Ποιος ο λογος να τρεχω με πυρετο κτλ το μεσημερι και να περιμενω 2 ωρες για να με εξετασει γιατρος και να δουλευω πρωι κιολας αυριο. Ηταν αδικαιολογητος να μιλησει ετσι.
Ετυχε να βρεθω εκτακτως καποια στιγμη σε νοσοκομειο με εντονο βρογχοσπασμο και δυσκολια στην αναπνοη.Πηγα σε ενα που εφημερευε κατα τις 04.00 το πρωι.Δεν ειχε πολυ κοσμο , εβρεχε απ οτι θυμαμαι και πεσαν πανω μου ολοι κανοντας μου ενδοφλεβια κορτιζονη και μασκα οξυγονου με aerolin...Να μην τα πολυλογω , οταν συνηλθα και μπορεσα να αναπνευσω καπως καλυτερα , μιλησα με κανα δυο γιατρους οι οποιοι μου ειπαν οτι εαν ειχαν κοσμο , δεν θα με εξεταζαν διοτι...δεν ημουν επειγον περιστατικο !!! Ε ναι...πρεπει να πεθαινεις για να εισαι "επειγον".
Scroll to top icon