ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2018 | 19:47

Γιατιιι ;;;;

Πως γίνεται ρε παιδιά καθε φορα να με χωρίζουν. Τις τελευταιες 3 φορες που κολλησα με καποιον και οι 3 με χωρισαν (με παρατησαν) ο 1ος μου εστειλε μηνυμα λεγοντας μου οτι περασε ωραια αλλα δεν θελει να συνεχισει αλλο, μετα με κυνηγισε λιγο αλλά δεν ενιωθα εγω κατι. Ο 2ος καναμε ο,τι καναμε περιπου 1 μηνα και μια μερα απλα εξαφανιστηκε βεβαια μου εκανε συνεχως like στα social και μου ειχε στειλει μηνυμα για χρόνια πολλα για τα γενεθλια, υπηρχε γυρω μου κατα καποιο τροπο, εγω ομψς τον διεγραψα, καταφερα και τον διεγραψα απο μεσα μου ενα χρονο μετα και αφου ημουν ολοκληρωτικα μονη μου 1 χρονο ερχεται ετσι τυχαια και Ο 3ος ειχαμε μια περιεργη και δυσκολη σχεση αλλα στην αρχη φανηκε να ειναι αν οχι ερωτευμενος, κολλημενος και εγω τρελη για εκεινον , στην αρχη οχι τοσο αλλα με το καιρο δεθηκα, και αυτος τωρα εχει 3 μερες να μου μιλησει, το εχει ξανα κανει αλλα του μιλησα δεν αντεξα αυτη τη φορα δεν θα στειλω τιποτα και θα προσπαθησω να τον ξεχασω. Απλα νιωθω πολυ κουρασμενη ψυχικα , νιωθω οτι δινω δινω και στο τελος τιποτα μενω στο κενο. Ειμαι ενα ατομο που κολλαει ευκολα και δενεται ευκολα αν ο αλλος εχει αυτο το κατι, και δινω τα παντα , ειμαι ειλικρινης δεν κρυβω κατι. Πρεπει ολα αυτα να μου γινουν μαθημα να μην πεφτω με τα μουτρα. Τι κριμα παντως μια κοπελα στα 23 να εχει τοσο σπασμενη καρδια... ελπιζω οσοι ζειτε κατι παρομοιο ολα να πανε καλα και να βρειτε επιτελους αυτο που σας αξιζει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Με ξεπερνά το γεγονός που θεωρείς σχέση το γεγονός ότι απλά έκανες κάτι με κάποιον για ένα μήνα, και σου ράγισε και την καρδιά μάλιστα. Πέφτεις με τα μούτρα όντως, δεν είναι κακό να ενθουσιάζεσαι και να είσαι δοτική αλλά με μέτρο πάντα. Πρέπει να κρατάς και μια πισινή, δες αν ο άλλος σου ταιριάζει, αν αξίζει και αν μπορεί να σε εκτιμήσει. Κάποιοι μπορεί να τρομάζουν που τα δίνεις όλα από την αρχή και να σε θεωρούν υπερβολική, κάποιοι άλλοι μπορεί να σε θεωρήσουν δεδομένο και να σε εκμεταλλευτούν.
Βλέπεις μια μπάντα να παίζει μουσική και ξαφνικά ο ντράμερ αρχίζει να σολάρει ατελείωτα! Χτυπιέται ολόκληρος, βγάζει πάθος, δεξιοτεχνία, είναι εντυπωσιακός, τα δίνει όλα, δεν έχεις ξαναδεί ποτέ κάτι τετοιο... ειναι το καλύτερο σόλο ντραμς που έχεις ακούσει... συνεχίζει έτσι ακούραστος για 10 λεπτά... για 20 λεπτα... για 30 λεπτά... και ξαφνικα σταματαει και συνειδητοποιεί οτι ολη η υπολοιπη μπάντα έχει φύγει από τη σκηνή......γιατί?Μπορεί να μην μπορούσαν να εκτιμήσουν την αξία του ... μπορεί να ένιωσαν μειονεκτικά... ή μπορεί απλώς να μην μπορούσαν να ακολουθήσουν για τόσο πολύ σε αυτόν το ρυθμό... ...ναι οκ... ο ντράμερ έπαιζε καταπληκτικη μουσική... ...αλλά ανεβηκαν εκει πάνω για να παίξουν ΜΑΖΙ....
Σημαντικο στοιχεια στο να μαθεις την πιθανη αιτια βρισκεται στην ερωτικη ζωη των τριων πρωην συντροφων σου πριν και μετα απο εσενα, ισως υπαρχει καποιος κοινος παρανομαστης.
Scroll to top icon