ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2018 | 09:14

Ελεος

Μερικοι ειστε τραγικοι.Του ειχα εξηγησει εξ αρχης οτι δεν ψαχνω κατι σοβαρο. Βγηκαμε δυο φορες. Πεχτηκε κατι μεταξυ μας και επειδη μετα κυριολεκτικα με επρηζε και μου εκανε σκηνες του ειπα οτι δεν γουσταρω να συνεχιστει ολο αυτο. Και ξαφνικα χωρις να με ξερει ουσιαστικα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι εγω ειμαι μια πουτ@ν@ και οτι ετσι κανω με ολους. Με ενδιαφερει μονο να περασω καλα (που δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο απο την στιγμη που εξ αρχης σου λεω οτι αυτο θελω), ειμαι πατσαβουρα και ολα αυτα τα ωραια. Και μετα ξεκιναει το κλαψιμο γιατι αυτος βλεπεις μεσα στις 2 ωρες που βρεθηκαμε αποφασισε οτι θα ειμαι η μανα των παιδιων του. Τι να πω; Ειναι αστειο...
9
 
 
 
 
σχόλια
Με ενδιαφερει μονο να περασω καλα (που δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο απο την στιγμη που εξ αρχης σου λεω οτι αυτο θελω), Πηγή: www.lifo.grΠροσδιόρισέ μου λίγο αυτό το να περάσω καλά .Αν κάνεις πχ σχέση δεν περνάς καλά δηλαδη ?
Α καλά ναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Επειδή η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή όταν δεν εμπίπτει στα δικά μας τα χωράφια. :DΕγωϊσμός, μεγάλη πληγή.
Ο καθένας απολαμβάνει το σεξ με δεσμεύσεις ή χωρίς γιατί έτσι την βρίσκει. Απλά σέβεται τον άλλον και είναι ξεκάθαρος. Απλά μερικά αγοράκια (στα μυαλά) θέλουν την επιβεβαίωση ότι τους θέλουν για όλο το πακέτο ασχέτως με το τι θέλουν αυτοί. Επίσης, μερικοί δεν λαμβάνουν υπόψιν στα σοβαρά τις δηλώσεις των άλλων. Η κοπέλα σου λέει δεν ψάχνεται για δεσμό. Deal with it.
Scroll to top icon