ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2018 | 12:48

Τι Χριστουγεννα κι αυτα.

Ειχα ολη τη καλη διαθεση να στολισω και στολισα απ τελη νοεμβριου οπως παντα(:-p)Βλεπω ο πρωην εχει γκομενα εγω ακομα οχι..(εγωιστικο αι νοου)Εχω γαστρεντεριτιδα και δε παω για δουλεια..Εχω κ περιοδο ( γυναικα βλεπεις)..Επεσα...παει τ κριστμας μουντ..Προφανως και σιγα το σπουδαιο προβλημα...αλλα οκ ηθελα λιγο ν με ανεβασω μερες που ειναι..Καλες γιορτες σε ολους!
3
 
 
 
 
σχόλια
Bγες πηγαινε με καμια φιλη σου για ποτακι το σκ να βρεις κανενα αγορι να σου ανεβασει λιγο τη διαθεση.... Κιαν δεν βρεις χορεψε με τη φιλη σου διασκεδασε το και βλεπεις!!!
Δεν έχει περάσει βδομάδα ρε συ. Την επόμενη θα είσαι καλύτερα. Όχι περίοδο και όχι γαστρεντερίτιδα.Και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα σου γυρίσει! :)
Κι εγώ φρεσκοχωρισμένος (χωρίς περίοδο και γαστρεντερίτιδα βέβαια) αλλά ιδιαίτερα χαρούμενος που θα περάσω γιορτές χωρίς σχέση....Ποιος τον/ην χέζει τον/ην πρώην όταν έχεις κοντινούς σου ανθρώπους να σε αγαπάνε και προπάντων ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;;;
Scroll to top icon