ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2018 | 16:13

Το αγόρι μου

Θα είναι εύζωνας στην Αθήνα και τελευταία όλη την ώρα μου πετάει ότι τώρα θα έρχονται όλες οι κοπέλες και θα αφήνουν τον αριθμό τους και οι παλιές του γκόμενες θα τον κυνηγάνε ...το θεωρώ μεγάλη προσβολή που μου το λέει συνέχεια...τι να κάνω? Επίσης τελευταία λεει ότι γκρινιάζω πολύ και ότι η υπομονή του εξαντλείται ενώ εγώ απλώς του κάνω πλάκα κάποιες φορές και γελάει όμως μετά παραπονιέται ότι γκρινιάζω ...νιώθω ότι δεν με θέλει πια ή κάτι τέτοιο...τι να κάνω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλως θεωρεις τις δηλωσεις του προσβλητικες διοτι ειναι.Απο κει και περα η μενεις , εκτελωντας εν μερει χρεη ...ψυχολογου η φευγεις , ξεκαθαριζοντας ομως το γιατι.
Μαζί με τους εύζωνες είναι κι ένας αγριωπος τύπος με μπερέ (δε θυμάμαι χρώμα) που δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει. Επίσης, πες στο λεβέντη, ότι όταν θα στέκεται ακίνητος στο κρύο ή στον καύσωνα, δε θα του κάνει κούκου. Εγώ νομίζω ότι τον έπιασε ανασφάλεια που θα φύγει και προσπαθεί να σε κάνει κι εσένα ανασφαλή για να είσαι κλαρίνο όσο θα λείπει. Μην το πετύχει, ε;
1) Είναι προσβλητικό αυτό που σου λέει ότι θα τον φλερτάρουν και μόνο αρνητικούς λόγους μπορώ να φανταστώ γιατί το κάνει (π.χ. δε σε σέβεται, θέλει να αισθάνεσαι υποδέεστερή του για να σε ελέγχει, σε προετοιμάζει ότι θα σε αφήσει κ.τ.λ.).2) Σου τονίζει ένα δικό σου στοιχείο αρνητικής συμπεροφοράς (γκρίνια) και εσύ συνεχίζεις να το κάνεις..Ή ξεκινάτε να συζητάτε για να επικοινωνείτε καλύτερα και, κυρίως, να βελτιωθείτε σαν άνθρωποι, ή χωρίζετε και ψάχνετε τους επόμενους ανθρώπους να κάνετε τα ίδια.
Προφανώς και γκρινιάζεις. Και την εξομολόγηση για να γκρινιάξεις την έγραψες. Όταν κάνεις κάποιες φορές πλάκα με κάτι που άλλες φορές δεν το λες για πλάκα, τότε παύει να 'ναι πλάκα γενικώς. Και επίσης, αν σε θέλει το κρίνεις απ' τις βλακείες που λέει για τα τηλέφωνα; Ή σου κάνει κι άλλα και δε μας τα λες; Αυτό από μόνο του δεν είναι κατακριταίο.
Scroll to top icon