ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2018 | 01:52

ένα σημερινό γεγονός...

περπατάω στο δρόμο... Είναι ένας μεγάλος κύριος στην άκρη που ζητάει κάποιος να του πάρει φαγητό Όλοι περνάνε αδιάφοροι από μπροστά του.... σφίγγεται η καρδιά μου. πάω σε ένα φούρνο και του παίρνω φαγητό του δίνω και φεύγω μου λέει ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά! ένιωσα τόσα καλά που έκανε αυτή τη Καλή πράξη (γενικά πάντα δίνω και βοηθάω) λένε ότι δεν πρέπει να το λες Γιατί το κάνεις για τον εαυτό σου... δεν ξέρω..... εγώ ήθελα να το εξομολογηθώ :) μακάρι ο Θεός να μου ανταμείψει της καλές πράξεις που κάνω!
10
 
 
 
 
σχόλια
Από το να γίνονται κακές πράξεις, ας γίνονται και για το θεαθήναι. Όπως προείπε η Shotgun τουλάχιστον έφαγε.Υ. Γ. Δεν ισχύει για όσους μας αναγκάζουν να γινόμαστε "επαίτες" ή επαίτες. Γιατί όταν σε ρίχνουν χαμηλά, λογικό είναι να στέκονται από πάνω. Αυτό το βρίσκω σιχαμερό.
Το παράδειγμα της φίλης μού υπενθυμίζει ότι ο αυθεντικός αλτρουισμός στις μέρες μας είναι ανύπαρκτος.. Και λέγοντας "αλτρουισμό" εννοώ την προσφορά/ βοηθέια σε κάποιον συνάνθρωπο ανιδιοτελως -χωρίς να περιμένουμε κανένα απολύτως αντάλλαγμα.. Ιδανικά, όταν δρούμε "αλτρουστικά" το κάνουμε όχι για να νιώσουμε καλά, αλλά επειδή η αίσθηση ευθύνης και η μη ανοχή της αδικίας, δε μας αφήνει να νιώσουμε αλλιώς..Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ θα ένιωθα πολύ όμορφα αν έκανα κάποια "καλή πράξη", αλλά πάντα ενδόμυχα θα κατηγορούσα τον εαυτό ότι έκανα την πράξη για να νιώσω καλά εγώ -οπότε κερδίζω κάτι- και όχι για την ουσία της πράξης.Η αγαπητή φίλη βέβαια το πήγε σε άλλο επίπεδο περιμένοντας ανταπόδοση από τα θεία, για αυτό θα δώσω μία πιθανότητα τρολ της τάξης του 16,4%.
Έχεις ξαναγράψει ίδια εξομολόγηση η οποία τελείωνε με την ίδια ακριβώς πρόταση.Δεν θυμάμαι αν είχες γράψει και την υπόλοιπη ίδια αλλά μου είχε κάτσει άσχημα η τελευταία σου φράση και το θυμάμαι.Γενικά δεν πάτε καθόλου καλά κάποιοι.Αντί να αναλώνεστε σε τρολ και ψεύτικες εξομολογήσεις καλύτερα θα ήταν να βρείτε κάποια δραστηριότητα αν βαριέστε τόσο ώστε να ποστάρετε τα ίδια και τα ίδια κάθε εβδομάδα.
Scroll to top icon