ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2018 | 22:14

Χρονια πολλα Χρηστο! (Λιγο νωρις αλλα δεν πειραζει merry xmas ??)

Ειμαι κολλημενη μαζι σου εδω και δυο γαμημενα χρονια (και παω για τριτο; δεν ξερω θα δειξει) εσυ διαλεξες ομως εκεινη... θα ηθελα να ημουν εκεινη που εσυ διαλεξες που εκλεψε το μυαλο σου και την καρδια σου οπως εχεις κανει εσυ σε εμενα σε θελω τοσο και δεν μπορω να σε εχω εκοψες καθε μορφη επικοινωνιας μεταξυ μας με πεταξες απο την ζωη σου ενω σου ειπα το τι αισθανομαι για εσενα (βεβαια λιγο αργα αλλα εν μερει καταλαβες γιατι φερομουν ετσι οταν μου ελεγες για αυτην...). Ποναω και ολο λεω πως θα ξεκινησω κατι καινουριο (οπως μου ειπες και εσυ να προχωρισω στην ζωη μου) προσπαθω να σε βγαλω απο μεσα μου αλλα εισαι παντα εκει δεν φευγεις μεχρι και στον υπνο μου σε βλεπω αλλες φορες χαρουμενο και αλλες στεναχωρημενο αυτο εχει μεινει μοναχα απο εσενα ενα ονειρο. Γιατι ρε Χρηστο γιατι; ενα γιατι θα με βασανιζει συνεχεια... Ευχομαι και ελπιζω να εισαι καλα μου λειπεις οι βλακειες σου το να με τσιτωνεις το να γελαω χωρις ανασα μου λειπεις! Ενα θαυμα καθε μερα περιμενω να σε φερει καθε δρομος που πηγαινω... Ευχομαι μια μερα να συναντιθουν οι δρομοι μας γιατι ποτε δεν ξερεις τι παιχνιδια μας παιζει αυτο το πουτανακι η ζωη! Ειχαμε κακο timing νομιζω ομως οτι θα εχουμε μια ακομη ευκαιρια σε αυτο το μπουρδελο συμπαν!
3
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κορίτσι μου, να πω ότι δεν σε καταλαβαίνω, ψέμα θα ναι. Αλλά και τα συναισθήματα σου του είπες και δεν ανταποκρίθηκε, για την άλλη σου μίλαγε, να προχωρήσεις σου είπε, τί άλλο περιμένεις;Επίσης το πρόβλημα έγκειται σε σένα γιατί τον έχεις εξιδανικεύσει, ακόμα και ΑΝ κάποια στιγμή στο μέλλον γίνει κάτι δεν θα προχωρήσει, εσύ τον έχεις αλλιώς στο μυαλό σου, αυτός αλλιώς είναι, όταν θα έπρεπε να νιώσετε κάτι ο ένας για τον άλλον, εσύ έχεις πάρει πτυχίο και μεταπτυχιακό, και εκείνος θα έχει ένα απολυτήριο λυκείου. Δεν θα υπάρχει κοινή πορεία γιατί υπάρχει καθυστέρηση όχι 2 μηνών, αλλά 2 χρόνων(κοντά 3).Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και προχώρα, ξέχνα το δεν αξίζει να χαλιέσαι...(Για να ελαφρύνω το κλίμα πάρε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=T25QGLHA7FE είναι άσχετο αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό)
Εεεε δεν κόλλαγε; Έψαχνα το "Γιατί Χρήστο μου, γιατί;", αλλά δεν το βρήκα... Καίτη Κολεσίδου Γκιούλμπαμπα, αξέχαστη!(θέλω καιρό να σε ρωτήσω κάτι... όταν σε ρωτάνε το ονομά σου απαντάς "I'm Batman";)
Scroll to top icon