ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.12.2018 | 03:14

Λένε ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει

Και όμως κάθε φορά που θα βγαίνω ραντεβού με κάποιον, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι εκείνον. Τα δικά μας πρώτα ραντεβού. Τις συζητήσεις μας. Το σκεπτικό του βλέμμα. Το γέλιο του. Το πως θα αντιδρούσε. Μου λείπει. Και κάθε φορά που λέω ότι τον έχω ξεπεράσει, τον αναζητώ. Στον κάθε άγνωστο που θα με αγγίζει, στα μέρη που συχναζαμε, στον κάθε βαρετό τύπο που θα κάτσει απέναντι μου και θα υπέρ-προσπαθεί να με εντυπωσιάσει. Με έχει στοιχειώσει. Και με πονάει απίστευτα που δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω. Και με πονάει ακόμα περισσότερο που εκείνος με έχει γραμμένη.
16
 
 
 
 
σχόλια
Πριν το βγάλει δηλαδή ο Σπύρος Σπυράκος το τραγούδι και γίνει quote πλεόν ,πως περνούσε ο έρωτας ??Και γιατί Σπύρο Σπυράκο και όχι Έφη Σαρρή : Τι έιχαμε τί χάσαμε ψολέω σε ξεχάσαμε ????
Είναι μέγα λάθος να νομίζει κανείς ότι γνωρίζοντας κάποιον/κάποια άλλον/η θα ξεπεράσει τον/την πρώην. Πρέπει να μένουμε μόνοι μας μετά από κάποιον χωρισμό, να μαζέψουμε δυνάμεις και όταν νιώσουμε έτοιμοι να αναζητήσουμε ξανά τον έρωτα. Τώρα πως θα έρθει ξανά δεν ξέρω να σου πω, μακάρι να ήξερα και γω πως θα τον ξαναβρώ όταν θα είμαι έτοιμη να σου πω.
Απλά αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι μετά από (μεγάλο) χωρισμό πέφτουμε στη παγίδα σύγκρισης. Οπότε μπορεί να έρθει κάτι που ενώ αρχικά είναι πολύ χλιαρό, σιγά σιγά δημιουργηθούν δυνατά αισθήματα.(Πιθανότατα και να μιλάω από το κωλο μου απλά για αντίλογο)
Έρωτας με έρωτα περνάει είναι λίγο πολύ μπακαλιστικη αμπελοφιλοσοφια.Ο πόνος από χωρισμό περνάει με τον επενδύσεις στον εαυτό σου.Ναι ο επόμενος δε θα είναι ο ίδιος με τον προηγούμενο. Ίσως να μην είναι καλύτερο, αλλά θα είναι διαφορετικά.Άμα είναι να συγκρίνεις τη κάθε ένα σχέση, φλιρτ οτιδήποτε με το πως ήσουν με τον πρώην, δε θα βγάλεις άκρη πότε, θα σπαταλήσεις καλές ευκαιρίες, και θα μιζεριαζρις
Scroll to top icon