ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2018 | 00:39

Αγαπημένοι φιλοι

Παρασκευή σήμερα. Κοντεύουμε να φτάσουμε στα Χριστούγεννα. Ο κόσμος χαίρεται, βγαίνει, χαλάει λεφτά, διασκεδάζει, περνάει καλά. Εγώ δεν περιμένω τις γιορτές, έχω βαρεθεί τους ανθρώπους, τις βόλτες, τα κλαμπ, τα ξενύχτια. Ο λόγος είναι ότι πλέον όταν βγαίνω νιώθω μεγαλύτερο κενό από το να κάτσω μόνη μου. Ανούσιες επαναλαμβανόμενες συζητήσεις, άνθρωποι που χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον για να μην νιώθουν μόνοι, ξενύχτια άσκοπα απλά για να αποφύγεις το άδειο σπίτι. Αυτά θα περίμενα να τα λέει μια μεγαλύτερη κοπέλα, εγώ είμαι μόλις 20 και νιώθω ότι έχει κορεστεί όλο αυτό. Τα γράφω αυτά να δω αν είναι και άλλη που νιώθουν το ίδιο. Φοβάμαι την μοναξιά πολύ. Και το νιώθω έντονα. Ζήτω συγνώμη ίσως για τα ασύνδετες προτάσεις και σκέψεις αλλά η ανάγκη να εκφραστώ έστω και από εδώ είναι μεγάλη. Καλό σας βράδυ φίλοι μου !
2
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι αρκετός κόσμος έχει βαρεθεί ή δεν βρισκει νόημα σε αυτό που περιγράφεις .Το περίεργο είναι ότι είσαι 20 και τα λες .Μάλλον κατάλαβες από νωρίς τι παίζει .Μια χαρά σε βρίσκω !Υ.Γ Οι περισσότεροι φοβούνται τη μοναξιά καθώς επίσης όμως και όλα αυτά που πρέπει να κάνουν για να μη τη βιώνουν .
Scroll to top icon