ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2018 | 15:53

Δεν υπάρχει χειρότερο

Απο το να μην έχει κανεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Γιατί εάν δεν σε εμπιστεύεται ο άλλος γίνεσαι κι εσύ ανάξιος της εμπιστοσύνης του. Καλύτερα να εμπιστευτείς και ίσως να πληγωθείς παρα να μην εμπιστευτείς και να πληγωθείς σίγουρα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχει χειρότερο : Να μην έχεις την υγεία σου όπως και πολλά άλλα. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται δεν χαρίζεται θα συμφωνήσω, όπως και με την ανάρτηση fb που επίσης είδα. Αν ο άλλος δεν σε πείθει με την στάση του να τον εμπιστευτείς γιατί να το κάνεις; Πρέπει να σε κάνει να πιστέψεις ότι την αξίζει αλλιώς θα είσαι ένα ακόμη κορόιδο που δεν καταφερε να προστάτεψει τον εαυτό του .
Αν είσαι του τσουβαλιασματος ναι τότε δεν είναι καλό, συμφωνώ.Καλό είναι να φιλτράρουμε πρώτα όπου χρειάζεται. Σημαντικά πράγματα οι εμπειρίες και τα μαθήματα που παίρνουμε στη ζωή, αλλά δεν χρειάζεται να τα πάθουμε όλα για να μάθουμε.
Αγαπητέ/ή,υπάρχουν δυο λόγοι για τους οποίους δεν εμπιστευόμαστε κάποιους.1) Δεν τους ξέρουμε2) Τους ξέρουμεΣτο fb το είδα, δεν είναι δικό μου. Αλλά ισχύει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon