ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2018 | 09:09

Τρελανε μας

Λεει οτι με θελει και το εκφραζει μονο μεσω μυνηματων...ειναι με αλλη που δε γουσταρει λεει αλλα δε χωριζει γιατι την λυπαται...Εχει τρυπωσει στο μυαλο μου και δε λεει να βγει...τι να κανω;Να τον πιστεψω;Να παω να τον βρω;Η να κατσω στα αβγα μου και να μη μασησω αλλο παραμυθι;Σοβαρες γνωμες παρακαλω
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρεις αν είναι παραμύθι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μένουν σε σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν, είτε επειδή δεν θέλουν να πληγώσουν τον άλλο, είτε για λόγους ανασφάλειας κλπ.Το μόνο σίγουρο, είναι ότι όσο μένεις, τόσο τον βολεύεις κ ανέχεσαι κ εσύ μία κατάσταση, η οποία φθείρει εσένα ψυχολογικά.Στην προκειμένη, δεν έχουν σημασία οι λόγοι του αλλά οι επιλογές του.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, είναι να απομακρυνθείς.Αν κ όταν χωρίσει κ αν σε προσεγγίσει, μην πέσεις με τα μούτρα. Δώσε του χρόνο, για να έρθει κ αυτός σε μία ισορροπία συναισθηματικά, να ξεπεράσει ό,τι κατάλοιπα μπορεί να υπάρχουν από την προηγούμενη σχέση κ μετά, όταν θα είναι έτοιμος, να σε προσεγγίσει πάλι. Δεν είσαι εδώ για να τον βοηθήσεις να ξεπεράσει παρελθοντικά συναισθήματα ή καταστάσεις. Αν χρειαστεί, ξεκαθάρισε το αυτό. Θέσε κάποια όρια. Δεν νομίζω ότι θες να σου έρθει με μπαγκάζια από το παρελθόν.Το να είσαι τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, μπερδεύει πολύ την κατάσταση κ επηρεάζει κ τους τρεις αυτό. Καλό είναι να μην γίνονται αυτά. Δεν θα σου άρεσε αν στο έκαναν εσένα αυτό. Αν δεν ήσουν εσύ, για παράδειγμα, μπορεί στην πορεία να τα έβρισκε με την κοπέλα που είναι τώρα κ να ήταν μια χαρά. Αν χωρίσει για εσένα, ποιος σου λέει ότι δεν θα κάνει το ίδιο κ μαζί σου ή ότι δεν θα το μετανιώσει στην πορεία κ επομένως να θέλει να γυρίσει στην πρώην του?Απομακρύνσου, άσ'τον να χειριστεί την κατάσταση όπως αυτός θέλει, χωρίς εξωτερικές επιρροές, συνειδητοποίησε κ εσύ ότι έχεις κ άλλες επιλογές κ από κει κ πέρα, ανάλογα με το αποτέλεσμα, αξιολόγησε την κατάσταση κ κρίνε εσύ τι είναι καλύτερο για εσένα κ τι θες.
Θα απαντήσω πολύ σοβαρά: ο τύπος σε δουλεύει ασύστολα και είναι τόσο κότα που το κάνει μέσω μηνυμάτων. Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για σένα κι απλά γουστάρει επιβεβαίωση.Αν πας να τον βρεις, παίζει να σε βγάλει παλαβή. Μακριά από τέτοια άτομα αν θες την γνώμη μου.
Για να ρωτας...Μαλλον εχεις περισσιο χρονο , ενεργεια και ...ορεξη για πονο.Ο πονος ειναι ενα καλο κινητρο εξαλλου για να γραφουμε και εξομολογησεις εδω μεσα.Δεν ειναι απολυτα κακο."Γεμιζει" ζωες.Δινει νοημα υπαρξης.Απο τη στιγμη που ξεκαθαρισε η αλλη πλευρα με τον εναν η τον αλλο τροπο , το θεμα ειναι δικο σου , το κατανοεις ετσι ?
Scroll to top icon