ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2018 | 19:17

Κλαψούρα.

Έχετε ακουστά την καψούρα; Ε τώρα θα μάθετε και για την κλαψούρα. Δεν μπορώ λοιπόν ανθρώπους, ας το κατηγοριοποιήσω λίγο, δηλαδή δεν μπορώ γυναίκες που θυματοποιούνται και πουλάνε δράμα προκειμένου να τις λυπηθεί το άλλο φύλο. Ας το κάνω πιο λιανά. Δηλώνουν λοιπόν θύματα μιας μεγάλης αγάπης, ενός μη αμοιβαίου έρωτα, εξαπατημένες, δαρμένες που έχουν ανάγκη πια μια ζεστή αγκαλιά. Γιατί δηλαδή δεν λένε ξεκάθαρα την αλήθεια; "Φίλε μου έμεινα μόνη, γιατί υπήρξα μια μεγάλη εγωίστρια και εξαιτίας αυτού έδιωξα από κοντά μου όποιον με αγάπησε και με ερωτεύτηκε". Θα ήταν πιο τίμιο και ώριμο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε ρε "φίλε", δεν μας νοιάζει η γνώμη σου. Άμα ο άλλος σου φέρεται μόνιμα άσχημα και έχει σαδιστικό χαρακτήρα, φεύγεις. Γιατί να είσαι με κάποιον που σου φέρεται άσχημα;Μάλλον εσύ γουστάρεις η άλλη να είναι θύμα και να μπορείς να την κακομεταχειρίζεσαι ψυχικά. Οταν φεύγεις και κρατάς αποστάσεις δεν είσαι εγωιστής από εκεί που δεν σε σεβάστηκαν ποτέ και παυεις να είσαι θύμα. Ομως, οι πληγές μπορεί να θέλουν παραπάνω χρόνο για να επουλωθούν.Υ. Γ. Εμενα μου την σπάνε οι άνθρωποι που αρνούνται την πραγματικότητα, λένε ασύστολα ψέματα, φέρονται άσχημα όπου τους παίρνει, κάνουν ο, τι γουστάρουν χωρίς να τους νοιάζει σε ποιον γίνεται εις βάρος και το παίζουν σωστοί πολίτες και με θράσος κράζουν. Καλή σου ώρα. Αλλά θα σε ανεχτω σε μια δημόσια σελίδα. :)
Ούτε εμένα μου αρέσει όταν κάποιος παίρνει μόνιμα το ρόλο του θύματος. Αλλά από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι όλα όσα περνάνε αυτές οι γυναίκες είναι αποτέλεσμα μεγάλου εγωισμού; Τέλος εξαπατημένη μπορεί να δηλώσεις ότι είσαι και να μην είσαι αλλά το «δαρμενη» που λες είναι γεγονός και προφανώς αδιαπραγμάτευτο και ναι μια γυναίκα που έχει φάει ξύλο όσο εγωίστρια και να είναι όπως λες είναι θύμα.
Scroll to top icon