ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 03:08

Μπερδεμένη

Αυτό που λένε όλοι ότι εάν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις ισχύει; ότι και αν είναι; εγώ θέλω τόσο πολύ να το πιστέψω και έχω τόση όρεξη αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου αρέσει και θέλω να κάνω και ειμαι 21.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι κάτι "το λένε όλοι" δεν αποδεικνύει πάντως κάτι. Κάποτε όλοι έλεγαν ότι ο 'Ηλιος κινείται γύρω από τον ήλιο, ότι αρρωσταίνουμε από το μπάνιο, ότι οι γυναίκες είναι υποδεέστερο είδος, κι άλλα πολλά που κατέπεσαν. Είναι της μόδας η θώπευση του Εγώ. Προβάλλεται από παντού, ιδιαίτερα από όσους θεωρητικά το καταπολεμούν εις χάριν του μεγαλύτερου καλού.
Απο την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι με ένα πόδι που τρέχουν μαραθώνιο, που κολυμπάνε για χιλιόμετρα, άνθρωποι που με ελάχιστα χρήματα έκαναν τον γύρο του κόσμου ...Εξαρτάται λοιπόν πόσο είναι το ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ του καθενός μας και άν έχει κάποιος όρεξη να κάνει τον κόσμο του άνω κάτω για να το πραγματοποιήσει.
Είμαι κοντά στα 40, εγώ ήξερα από μικρός τι ήθελα και τελικά όλη η πουτ@ν@ η ζωή συνωμότησε για να μην το πετύχω. Πίστεψέ με, καλύτερα να μην ξέρεις τι θέλεις, από το να ξέρεις, να ανακατευτούν χίλιοι δυο και να το δεις να σου φεύγει, επειδή έτσι "έπρεπε" να γίνει.
Πονάς και φαίνεται. Χρειάζεσαι χρόνο να ηρεμήσεις και να συνέλθεις. Δεν ξέρω τι σου συνέβει, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Για να μην συνέβει πάει να πει ότι κάτι έλειπε. Και μάλλον είναι καλυτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν μπορείς να το δεις τώρα. Αργότερα όμως θα το καταλάβεις. Δες και τα δικά σου λάθη. Δεν φταίει μόνο η ζωή και οι γύρω γύρω. Κουράγιο.
Scroll to top icon